Казал съм, че Трети март няма да подкрепим. След една

...
Казал съм, че Трети март няма да подкрепим. След една
Коментари Харесай

Борисов за промените в Конституцията: Трети март няма да подкрепим, двойното гражданство за министри трябва да отпадне

Казал съм, че Трети март няма да подкрепим. След една седмица ще има второ четене и на 20-ти трето четене на Конституционните промени. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който разяснява признатите на първо четене промени в Конституцията.  

" Това, което народът е отредил, това работи сега в Народното събрание. И на мен не ми харесват доста неща, само че това е ръководството сега. Има доста неща, с които можем да се съобразим. По тематиката за измененията в Конституцията съм споделил, че съм се доверил на Христо Иванов. Ние използваме доста забавно мненията на Венецианската комисия. Между и първо второ четене има дребни елементи, с които можем да се съобразим. Учудващо ПП-ДБ не бяха цялата ПГ в залата, само че ще забележим кои бяха отсъстващите. Двойното поданство за министри за мен би трябвало да отпадне, тъй като в тази динамична конюнктура има доста българи в чужбина, които са експерти, съумели жители и не желаят да си губят непознатото поданство, а можем да ги употребяваме за министри ", добави той.

" Трябва да продължим да даваме военна помощ на Украйна. Вчера разговаряхме по тематиката и с адмирал Евтимов. Този развой може да помогне за по-бързото модернизиране на българската войска. Ще се реши кое въоръжение не ни е належащо, ще го даваме на Украйна и ще взимаме ново и съвременно въоръжение. Не желая да давам отговор за бръщолевеното на лицето Тошко Йорданов. Той приказва нелепости и за мен. Въобще нямам желание да разясня нелепостите на това лице. Не сме разпределяли регулаторите. Ще се търсят най-хубавите хора, които може, а те към този момент не са доста. Видяхте, ние за управлението на НЗОК не можем да се разберем ", отговори на журналистически въпроси Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР