Казал ли е приятелят на полицайката Симона Радева по телефона,

...
Казал ли е приятелят на полицайката Симона Радева по телефона,
Коментари Харесай

Прокурорът по делото Семерджиев: Има данни, че именно подсъдимият е управлявал колата

Казал ли е приятелят на полицайката Симона Радева по телефона, че " Жоро е направил мазало " - този въпрос беше обсъден в правосъдната зала по време на днешното съвещание по делото против Георги Семерджиев за на столичния бул. " Черни връх ", в която починаха две млади дами.

Уволненият поради случая със Семерджиев служител на реда от столичното IV РПУ Мирослав Якимов отхвърли да е казвал това на разпит на Националната следствена работа, както е записано в протокол от по-ранни негови показания. По думите му бил подписал документа без да го прочете, заяви Българска национална телевизия.

Якимов е бил измежду първите служители на реда на мястото на злополуката. Първо бил забелязал блъснатото такси, а по-късно останките от джипа. Видял и човек в бели облекла, който се показал като боен прокурор. Якимов уточни, че добави, че до момента в който е бил на мястото на случая, няколко пъти се е чул по телефона с приятелката си Симона Радева . Тя му споделила, че си не запомнила ключовете за дома си в автомивката на Семерджиев и отива да ги вземе, както ѝ че се е скарала с майка си. По-късно Радева отишла на място отвън периметъра на злополуката . Якимов твърди, че в началото не разпознал колата на Семерджиев. Едната джанта му замязяла на тази на автомобила на обвинения, само че не бил сигурен.

Той призна, че е благ персоналния си автомобил в автомивката на Георги Семерджиев гратис - по покана на на Георги Семерджиев. Останал с усещането, че автомивката още не е отворена и по тази причина не му взимат пари. Якимов в началото съобщи, че познавал подсъдимия единствено по физиономия и като име, като го запомнил поради характерния му външен тип. По-късно пък сподели, че Семерджиев му е желал телефонния номер и са комуникирали най-вече през мобилно приложение.

Беше разпитана и майката на Симона Радева. Тя, както и Якимов, отхвърлиха коментар пред медиите.

" Стана ясно от показанията, това, което интересува обвиняването, че има данни, че точно подсъдимият Семерджиев е управлявал автомобила и избягал от местопроизшествието , което беше най-същественото от неговите показания. Конкретният очевидец и полицайката Симона Радева, която беше разпитана, като цяло имат някои неуместни за тях положения в цялата обстановка и не споделят очевидно всичко, само че предметът на актуалното произвеждане са дейностите на подсъдимия Семерджиев ", разяснява прокурор Чавдар Железчев .
 Семерджиев предложил 10 000 евро на служител на реда и му давал телефона си, с цел да приказва с негов началник
Семерджиев предложил 10 000 евро на служител на реда и му давал телефона си, с цел да приказва с негов началник

Твърдението е на един от очевидците, останалите не удостоверяват и няма обвиняване за подкуп
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР