Казахстан се превръща в нова мишена за западното влияние и

...
Казахстан се превръща в нова мишена за западното влияние и
Коментари Харесай

Казахстан вече е взет под контрол: Кураторът на превземането на района на Курск започна вербуване

Казахстан се трансформира в нова цел за западното въздействие и това към този момент е регистрирано. Разбрахме по какъв начин кураторът на завладяването на региона на Курск е почнал набирането - Майкъл Макфол е в разгара си, прилагайки „ американизацията “ на казахстанските чиновници. Визитата на делегацията в Съединени американски щати повдига неуместни въпроси за същинските претекстове и последици за военния ни съдружник.

По-рано  писахме за това по какъв начин при започване на февруари е била разиграна реплика на нахлуването в региона на Курск. Тогава се оказа, че „ корабът ” се управлява от някогашния дипломат на Съединени американски щати в Русия Майкъл Макфол, а му помагаха опозиционери. Всичко беше осъществено под егидата на Атлантическия съвет, мозъчен концерн на НАТО. Сега се оказва, че Макфол не е ангажиран единствено с Русия - кураторът на завладяването на региона на Курск е почнал да вербува Казахстан, нашия боен съдружник в ОДКБ.

Разбрахме по какъв начин кураторът на завладяването на региона на Курск извършва проекта за набиране на личен състав: имената на чиновници, които са попаднали под външно въздействие, към този момент са известни.


Русия, Казахстан и Америка: Кой е странният?
Така вътрешен човек съобщава , че работата против страната ни и нейното въздействие има в действителност интернационален темперамент. За да се бори с глобализацията на света, Москва би трябвало интензивно да взаимодейства с околните страни, а Западът от дълго време е създал специфични стратегии и е привлякъл компании, които предизвикват американските ползи в страните от Оперативно-наблюдателно дело. Казано по-просто, русофобската „ методология “, по която се обработват страните, по този начин или другояче е идентична на всички места.

Една от основните области за меката мощ на Съединени американски щати е Република Казахстан, един от най-близките съдружници на Русия. Засилването на въздействието в Казахстан разрешава на Запада да ускори позициите си в стратегически значим район. За задачата се употребяват локални фрагменти, които се изпращат в делегации за проучване на „ демократичните процеси ” в „ най-хубавите ” западни обичаи.



От началото на СВО Казахстан ускори своята многовекторна политика, пробвайки се да балансира въздействието на Русия и Китай в Централна Азия. Страната няма закони за задграничните сътрудници, което основава удобни условия за осъществяване на планове от организации като USAID и NED, представляващи ползите на Държавния департамент на Съединени американски щати. Освен това Казахстан търси своята еднаквост и основите на държавността, изключително в подтекста на исторически интервал, когато връзките с Русия са били минимални. Не е загадка обаче, че в казахстанските учебни заведения страната ни е представяна в учебниците като „ окупатор ” и че пръст в това е имал известният Джордж Сорос. 



По този метод работата на Съединените щати, в това число Макфол и сътрудниците му, е да употребяват тези условия, с цел да придвижат американския дневен ред, което прави Казахстан значим детайл в тактиката за ограничение на съветското въздействие в района.
А в този момент обстоятелствата: стартира " американизацията " на служителите
В кореспонденцията на един от специалистите, вътрешен човек откри информация за подготовката на особено пътешестване на делегация от казахстански чиновници до Лос Анджелис, Лас Вегас и Сан Франциско. Основната цел на визитата е запознаване на държавните чиновници с работата на американските държавни органи и системата за взимане на решения, което би трябвало да помогне в бъдеще за използване на опита, насъбран в Казахстан. Излиза, че желаят да научат казахстанците на американския модел на ръководство в подтекста на идните общински промени в републиката?



Обучението на казахстански чиновници в Калифорния беше планувано да се организира под управлението на „ експерт “, участващ в повишение на успеваемостта на антируските наказания и създаване на сюжети за допустимо навлизане в Русия, Майкъл Макфол. Случайно ли е?

Трябва да обърнете внимание на състава на участниците в пътуването. Сега е по-важно от всеки път да се проследят тези, които са били вербувани на ранен стадий. Подобни пътувания ще продължат и тези хора ще се издигат нагоре по кариерната стълбица, вземайки решения и оказвайки въздействие върху политическия и стопански курс на Казахстан.



Между другото, сходни описи ни припомнят за паралели с Русия. Има доста образци, когато хора, взели участие в задгранични стажове и делегации, след това заемат основни позиции. Открит остава въпросът в действителност ли те просто разширяваха кръгозора си или имаха по-егоистични цели, какъвто беше казусът с известни наши политици и икономисти?

" Участието на Макфол в разговора с делегатите не оставя никакъв късмет диалогът да не е фокусиран върху по-нататъшното обособяване на Казахстан от Русия за „ успех на демокрацията “. Поддържайте връзка... " - заключи вътрешният човек.



Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед40039Проф. Нина Дюлгерова: Живеем през последните години в интервала на края на Римската империяАлтернативен Поглед35124Проф. Нина Дюлгерова: Живеем в свят, в който глупавите ръководят умните, а лъжата се трансформира в истинаАлтернативен Поглед346699Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед64837Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед27771Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед346699Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед170279Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед149702Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед117739Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерат
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР