Казахстан е отхвърлил искането на Кремъл негови войски да се

...
Казахстан е отхвърлил искането на Кремъл негови войски да се
Коментари Харесай

Казахстан отказа на Кремъл да прати войски в Украйна

Казахстан е отхвърлил настояването на Кремъл негови войски да се причислят към съветската атака в Украйна, заяви Ен Би Си, представена от News.bg.

Държавата от някогашния Съюз на съветските социалистически републики също по този начин не призна Луганската и Донецката национални републики като самостоятелни страни.

Това е знаков и забавен ход от един от най-близките съдружници на Русия.

Според голям брой известия се водят боеве в източната, западната и южната част на Киев.

"Всичко това в този момент се случва в рамките на града ", оповестява Клариса Уорд от Си Ен Ен. По последни данни боевете към момента не са стигнали до центъра на столицата.

Все още няма признаци за нахлуване на жилищни региони, споделя Си Ен Ен, "но чуваме доста детонации от доста разнообразни направления ".

Информационната организация "Интерфакс Украйна " оповестява, че съветските сили са се пробвали да нападат електростанция, до момента в който украинските военни показват, че са отбили офанзива против военна база в Киев, съгласно "Ройтерс ".

Украинското държавно управление също по този начин показва, че е спряло съветско нахлуване по бул. "Перемохи ", който минава около метростанция "Берестейска ", където също се оповестява за тежки боеве, писа "Гардиън ".

Изглежда, че нападението е в сходство с предизвестието на Зеленски, че довечера може да се види опитът на Русия да щурмува столицата. Три милиона живеят в ​​Киев.

По-рано Зеленски разгласява видео от улиците в Киев. "Тази вечер те ще стартират офанзива. Всички би трябвало да разберем какво ни чака. Трябва да издържим тази нощ ", сподели той. "Съдбата на Украйна се взема решение сега. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР