Казаха ми да бягам, това сподели руският гражданин Кирил О.

...
Казаха ми да бягам, това сподели руският гражданин Кирил О.
Коментари Харесай

Руски гражданин, спасил се от мобилилацията в Сърбия, казаха ми: Бягай


" Казаха ми да тичам ", това показа съветският жител Кирил О. пред сръбската редакция на Би Би Си.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7248
22-годишният мъж описа по какъв начин е съумял да се избави от мобилизацията. " Сутринта на 21 септември, до момента в който си пиех кафето, чух по какъв начин Владимир Путин разгласи частичната готовност. Щом разбрах новината, включих компютъра си и незабавно си купих самолетен билет до Белград за идващия ден ", добави той.

" Стигнах до московското летище " Внуково ". Застанах на гишето демонстрирах билета и бордната карта, само че отхвърлиха да ме качат на борда на самолета. Отидох до офиса на авиопревозвача. Оттам ми преиздадоха билета за полет след час. Служителката ми сподели: Момче, бягай ", добави Кирил и сподели, че взел дистанцията до мястото в самолета със спринт.

Младият мъж добави, че е летял от Москва през Анталия и в последна сметка кацнал в Белград. На въпрос за какво е избрал сръбската столица той отговори: Бях в този град през 2019 година и се влюбих в него.

Кирил О. е приключил " Маркетинг " в московски университет и е работил по специалността в родината си. Той също е фен музикант.

" Сърбия към момента не е оповестила какъв брой съветски жители са пристигнали в страната след указа на Путин за частична готовност. От началото на войната в Украйна (24 февруари) в балканската страна са пристигнали към 12 000 жители на Руската федерация ",  добави Би Би Си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР