Казах на момчетата и преди мача, че ще има провокации

...
Казах на момчетата и преди мача, че ще има провокации
Коментари Харесай

Десподов: Още като чух освиркванията вече знаех, че ще спечелим

„ Казах на момчетата и преди мача, че ще има провокации и освирквания, само че не би трябвало да се подаваме, с цел да не създадем някоя нелепост. “

Така разяснява обстоятелството, че северномакедонците освиркваха българския химн преди срещата сред двата тима в Скопие, приключила с победа за националите ни с 1:0, голмайсторът Кирил Десподов.

Единственото попадение в мача осъществя тъкмо капитанът скоро след началото на второто полувреме, а след триумфа България приключи на второ място в крайното класиране на групата и изпревари точно Северна Македония с 1 точка.

„ Не желая да разясня, само че още като чух освиркванията на българския химн аз към този момент знаех, че ние ще сме спечелили. Всички се раздадоха на 100 %, за мен е чест да бъда капитан на националния тим и ще се разпределям постоянно.

„ Получи се прекрасен мач, с доста положения, можехме да го решим още преди края. В моята обстановката трябваше да изстрелвам. 1:0, само че победа и 3 точки. Рано е да се вършат заключения, само че смяната се вижда. Излизаме да пресираме. Да не подвигаме доста глави в този момент. Всички вие би трябвало да разберете, че ни е нужно време. Това би трябвало да е държанието на тима на терена ", сподели той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР