Казах му на Слави Трифонов през медиите преди 20 дни

...
Казах му на Слави Трифонов през медиите преди 20 дни
Коментари Харесай

Борисов: Казах му на Слави – аз на тези реформатори съм им сърбал попарата

" Казах му на Слави Трифонов през медиите преди 20 дни – аз на тези реформатори съм им сърбал попарата. Ще го оставят по средата на реката ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с последователи на партията в Пловдивско, предавана онлайн във Facebook.

Той с ненаситност разяснява напрежението сред партията на Трифонов " ИТН " и " Демократична България " и " Изправи се БГ Ние пристигам " към вероятно държавно управление с мандата на първата политическа мощ Има Такъв Народ. В четвъртък зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов желаните от Демократична България и ИБГНИ гаранции против въздействие на Движение за права и свободи в ръководството като предпочитание на двете партии да кадруват новата власт. Йорданов също по този начин нападна със остарял компромат служебния министър на финансите Асен Василев.

Борисов се съгласи с думите на Тошко Йорданов: " Онова, което говорихме до момента, го чухме през днешния ден в Народното събрание - че министрите на служебното държавно управление са далавераджии, че Христо Иванов желае постове ".

" Сутринта като го слушах Тошко Йорданов от трибуната, изпаднах в суматоха. Не знам по какъв начин ще се сдобрят. Той сподели, че техният министър е шарлатанин. Утре отново ще излезе и ще каже, че към този момент не е ", продължи Борисов.

Той сподели, че е забранил на ГЕРБ да се допират до протестните партии: " Ние искахме да сме на хиляди километри, защото цялата им битка е за министерски постове, пари и власт ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР