Казах, че няма да ни повлияят шантажи отвън, както и

...
Казах, че няма да ни повлияят шантажи отвън, както и
Коментари Харесай

Обобщение на коментарите за новото правителство

Казах, че няма да ни повлияят шантажи извън, както и записите, и ще излъчим постоянно държавно управление. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто депутатите утвърдиха държавното управление „ Денков - Габриел ”.От своя страна Кирил Петков разяснява, че неговото предпочитание е държавното управление да бъде 4 години. Той пожела през тези 4 години България да стане една естествена европейска страна, част от Шенген, от еврозоната, с обикновено правораздаване.Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и депутатът от партията Делян Пеевски са единствените депутати от Движение за права и свободи, които поддържаха държавното управление.

Бойко Борисов разгласи, че първите две политически сили са намерили работещ вид, подсилен от Движение за права и свободи за конституционна промяна. Относно думите на Румен Радев, че е предадено доверието на гласоподавателите и ГЕРБ са подарили властта на Политическа партия,Бойко Борисов сподели,че не желае да разясня президента, който би трябвало да е обединител.

Ако госпожа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има държавно управление с първия мандат, сподели Бойко Борисов. От своя страна водачът на Българска социалистическа партия го дефинира като най-големия измамник.

Връщаме силата на парламентарната република по метода, който е записан в Конституцията, съобщи Кирил Петков.

По думите на Мустафа Карадайъ 49-тото Народно събрание има значимата задача да се опита да направи правосъдна промяна.Това е поръчка за нашето държание в Комисията по конституционни въпроси. Заявяваме, че ще сме самодейни, добави той.

Според водача на Възраждане през днешния ден държавността е била заровена, омерзена и убита.

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разяснява във Facebook, че доскоро сме станали очевидци на най-неморалното и безпринципно държавно управление, гласувано след 1989 година. В него победи любовта към властта на влюбените крадци от една страна и влюбените лъжци от друга, уточни още той.

Преди постоянният кабинет да постави клетва президентът Румен Радев напусна Народното събрание.

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява държанието на Радев и част от депутатите, които също напуснаха пленарната зала, като знак за извънредно острото политическо разделяне в страната. Изборът на постоянно държавно управление ще даде време на този парламент да се опита да преодолее това, добави Иванов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР