Казах, че има разточителство за летенето със самолет. Премиер и

...
Казах, че има разточителство за летенето със самолет. Премиер и
Коментари Харесай

Борисов гневен за безсмислената визита в САЩ: Рано е да се мерят с мен. Като стигнат до камината ...

Казах, че има разсипничество за летенето със аероплан. Премиер и президент би трябвало да отидат при министър председател или държавен секретар. Допреди седмица всички министри щяха да вървят ", реагира Борисов на вчерашните думи от премиера акад. Николай Денков. И предизвести че, по този начин ще омаловажат триумфите на Народното събрание.

 

" Единствено предупредихме сътрудниците да не си преписват каквото Народно събрание е свършило - и с нуклеарните реактори, поддръжката за Украйна, правосъдната и конституционната промяна. Като отидат, се надяваме да го чуем обществено и там. Могат да пътуват където си желаят ", съобщи Борисов. А през днешния ден ще приказва с Денков - бил му писал да се видят.


" Ние сме във фантастични връзки със Съединени американски щати. Неслучайно толкоз американски компании завоюваха търгове, имам поради и Страйкърите. Няма неприятно да се върви. Но през седмица? ", възмути се някогашният министър председател и сподели, че някои от договорите може да се подписват у нас.

 

" Аз съм бил толкоз пъти в Щатите. Като седят няколко пъти на камината в Белия дом, тогава ще се мерят с мен. Рано е още ", сподели още някогашният министър председател. " Отидох - топове, оръжия, паради като съм бил там. Кацах виждах се с президента, минаваха церемониите, срещи с общности, с Българо-аменирканска камара и вечерта си тръгвах - да не харчим пари за хотели ", изясни Борисов.

 

Борисов нападна и кабинета на настоящия си сътрудник Кирил Петков, който бе министър председател. " Защо тогава не смениха всички регулатори, имаха безусловно болшинство четворната коалиция. Те потеглиха да сменят КЕВР, Конституционен съд го върна, те са уплашиха, същото стана и с Българска народна банка. Но най е елементарно да кажеш че Борисов препятсва ", ядосан бе Борисов.

 

Това, което прави Лена, е подмолно, отсече Борисов на въпрос за нападките й към депутата на от ГЕРБ Александър Ненков и майка му Юлия Ненкова, която е ръководител на Комисия за защита на конкуренцията.  

 

Аз имам вяра, че ротацията ще се случи, само че всеки ден слушам нови и нови искания. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. Нищо в този живот не е непременно, в това число и ротацията, сподели още той.

 

Мандатът ще е на ГЕРБ. Нищо не е непременно. Имам убеденост, че ротацията ще се случи. Всеки ден слушам нови и нови искания. Затова връщам тематиката за регулаторите - за какво не бяха заменени до момента, попита още Борисов.

 

Всичките, които прочетох през вчерашния ден като имена - са били в Съединени американски щати единствено преди седмица. Това, което помолих е да не си приписват заслуги, които са на Народното събрание, изясни водачът на ГЕРБ.

Той напомни, че същите компании, които правят ремонтите в София, са създали такива като Борис Бонев известни. " Фандъкова ли трябваше да реди жълтите павета. Сега те ще си изберат компаниите и ще гледаме сейр ", добави той.

" Премиерът ми е писал да се забележим. Ние сме във фантастични връзки със Съединени американски щати. Не инцидентно толкоз огромни компании идват тук. Няма нищо неприятно да се върви в Америка. Защо договорите не се подписват тука в Гранитна зала ", сподели той.

 

Аз повдигам всички тематики, надуха ми главата с регулаторите. Питам за какво тогава не смениха регулаторите. Те потеглиха да сменят КЕВР, Конституционен съд го върна, те се уплашиха, същото потегли и с Българска народна банка. Но най-лесно е да каже Найо, че Борисов нещо ги препятства, сподели водачът на ГЕРБ.

 

" Министерството на превоза, районното министерство, в това число и на стопанската система, в това число на образованието, на културата, работят доста добре ". 

 

Но към досегашните си рецензии към спортното министерство през днешния ден той включи и земеделското: 

 

" Вчера, когато споделих, че в доста министерства виждам доста, доста слаба работа. Така го виждат всички хора и по тази причина доста сериозен диалог ще проведем по тези тематики, в това число и за земеделието. Запалиха Европа фермерите! Ние тук нищо не обсъждаме по тематиката! Или най-малко не съм чул. Не съм видял министърът да излезе с проект, с ограничения, да пристигна, да ни запознае ". 

 

" В доста министерства виждам доста, доста слаба работа и по тази причина доста сериозен диалог ще проведем по тези тематики, в това число и за земеделието ".

 

Единственото несъмнено е, че кабинет с министър председател Мария Габриел ще бъде с мандат на ГЕРБ, сподели Борисов: 

 

" Нали не си представяте да вървят с празен мандат ГЕРБ и по-късно Денков или който и да е, или Мария да се върне с различен? Нали не си го представяте да се унижим по този начин? ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР