Кайри Ървинг бе приветстван в Далас Маверикс в Националната баскетболната

...
Кайри Ървинг бе приветстван в Далас Маверикс в Националната баскетболната
Коментари Харесай

Далас Маверикс привлече скандалджията Кайри Ървинг

Кайри Ървинг бе приветстван в Далас Маверикс в Националната баскетболната асоциация (НБА), откакто тексасци и Бруклин Нетс потвърдиха огромната договорка. Дни откакто спореният гард изиска трейд преди крайния период в четвъртък, двата тима потвърдиха договорката в Туитър.

Маверикс туитнаха " Добре пристигнал в Далас " към Кайри и Маркийф Морис, който дойде от Нетс за сметка на Спенсър Динуиди и Дориан Фини-Смит, който получи сходен приветствен адрес от Бруклин в обществените мрежи. " Мрежите " получиха и предстоящ първи пик в Драфта и два втори избора в договорката.
 Далас загуби Дончич за 5 мача
Далас загуби Дончич за 5 мача

Далас остана без Дончич

Ел Ей Лейкърс, Финикс Сънс и Ел Ей Клипърс бяха измежду клубовете, спрягани с Ървинг, откакто гардът изиска да бъде трейднат - до там се стигна, откакто той не съумя да се споразумее с Нетс за нов контракт. Динуиди се завръща в Бруклин, където игра пет сезона преди да получи контузия на коленните сухожилия при започване на акцията през 2020-21.

Ървинг, който стана първенец с Кливланд Кавалиърс през 2016 година, има приблизително на мач по 27.1 точки, 5.3 асистенции и 5.1 битки този сезон. Качествата му ще подсигуряват укрепване в офанзивата на Далас, който е воден от Лука Дончич - словенската звезда има приблизително по 33.4 точки. Маверикс обаче ще би трябвало да помислят за отбраната, откакто се разделиха с добър защитник като Фини-Смит. Тексасци са шести в Западната конференция с баланс 28-26, до момента в който Нетс са четвърти на Изток с 32 победи и 20 загуби.
 Никола Йокич с 18-ти трипъл-дабъл в НБА
Никола Йокич с 18-ти трипъл-дабъл в НБА

Важна победа за Денвър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР