Кайо Видал е един от футболистите на Лудогорец в най-добра

...
Кайо Видал е един от футболистите на Лудогорец в най-добра
Коментари Харесай

Новата звезда на Лудогорец впечатлява в първите си мачове

Кайо Видал е един от футболистите на Лудогорец в най-хубава форма, паралелно до Кирил Десподов, Игор Тиаго и Серджио Падт. Бразилецът вкара доста значимия и хубав първи гол във вратата на Ботев (Пловдив) за триумфа с 2:0 на " Колежа ". 

Той засече от въздуха подаване на Десподов и не остави шансове на Хидайет Ханкич. Статистиката на 22-годишния бразилец в Разград е следната: 8 мача във всички шампионати, с присъединяване в общо 4 гола. Три от тях са осъществени, а асистенцията му е една. 
 Лудогорец дръпна с четири точки на ЦСКА - София и удължи мъката на Ботев на Лудогорец дръпна с четири точки на ЦСКА - София и удължи мъката на Ботев на " Колежа "
Кайо Видал е записал общо 424 минути с екипа на " орлите ", в които е изработил въпросните 4 попадения. Тоест, той създава гол на всеки 106 минути, написа " Мач Телеграф ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР