Кайли Миноуг признава, че винаги се е страхувала как ще

...
Кайли Миноуг признава, че винаги се е страхувала как ще
Коментари Харесай

Кайли Миноуг: Никога не планирам, нямам стратегия

Кайли Миноуг признава, че постоянно се е страхувала по какъв начин ще подходи към кариерата си, до момента в който е във напредък и отхвърля да продължава да пее старите си шлагери.

На въпрос за какво й е лишило толкоз време, с цел да получи заслуженото от нея, тя отговори: „ Синдром на висок блян. Когато погледна обратно към някои от тези моменти, някои от тези изявленията, които трябваше да направя, бих споделила, че са прям пъкъл. Просто се веселя, че не се предадох. Сега стигнах до миг, в който не желая да приписвам респект към себе си. Няма метод. Не, благодаря. ”
51-годишната певица упорства, че няма „ основна тактика “ за идващите няколко години и просто вижда по какъв начин се случват нещата през идващите пет или 10 години.

Говорейки пред октомврийския брой на английския GQ, тя добави: „ Никога не възнамерявам, няма петгодишна, десетгодишна основна тактика, само че постоянно си мисля: „ Чудя се какво е зад ъгъла? “ Може би просто ще надникна. И с цел да извършите това, с цел да сте в това състояние, би трябвало да работите. Това е физическо, прочувствено прекарване. Това бих желала хората да схванат. Не желая да бъда оповестена за войник. Може би това е неверната дума. Просто съм любопитна ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР