Кайли Дженър за първи път стана майка, когато роди дъщеря

...
Кайли Дженър за първи път стана майка, когато роди дъщеря
Коментари Харесай

Когато Кайли Дженър отвърне на удара

Кайли Дженър за първи път стана майка, когато роди щерка си Сторми през февруари 2018 година Отново през февруари, само че през 2022 година тя и Травис Скот разшириха фамилията си като посрещнаха и второто си дете - момченце.
 Кайли Дженър, Aire и новината по какъв начин е името дребния й наследник - близо година след неговото раждане
Кайли Дженър най-сетне го разкри

Този път е взела вярното решение

Един месец след раждането Кайли Дженър удостовери, че е трансформирала името на бебето си, откакто в началото го е кръстила Wolf (в превод от британски: вълк). Самата тя си призна, че е прибързала да даде име на бебето си и изясни, че с половинката си Травис Скот са помислили, че щом го видят, ще им хрумне име. Но това по този начин и не е станало.

Въпреки това двамата родители е трябвало да подпишат акта за раждане и са почувствали напън. Сестрата на Кайли Дженър, Клои, е предложила името Wolf и за момента е било определено точно то. " Веднага откакто подписах акта за раждане, си споделих: " Какво направих преди малко? ", признава си Кайли Дженър.
 Снимка 604157

Затова и взема решение да смени името на момченцето си, като обаче го резервира в загадка съвсем цяла година. Всъщност едвам преди броени дни тя разкри, че новото име на детето ѝ е Еър (Aire) и посочи, че се произнася като думата на британски за въздух (air).
 Кайли Дженър, Травис Скот и новината за следващата им разлъка
Кайли Дженър още веднъж е сама

Може обаче да не е задълго

В TikTok, където към този момент сме привикнали хората да качват каквото им хрумне, се появява смешка за това по какъв начин Кайли Дженър и Травис Скот са избрали новото име на детето си. Във видеото виждаме човек, " преоблечен " като двамата родители, който " пресъздава " сцена от кино лентата " Аватар ", в който един от героите изброява четирите стихии: земя, огън, вода и въздух. Първите три варианти незабавно се отхвърлени, само че не и последната - тя е определената.
What an accurate sound???? IB: @Massimo Mandato
Според мнозина клипът се е получил занимателен, само че на самата Кайли Дженър може и да ѝ се е сторил саркастичен. Самата тя обаче по този начин и не разкрива дали приема видеото като безобидна смешка или точното назад, а просто поставя две смеещи се със сълзи емоджита в мненията, написа Us Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР