Кайли Дженър предизвика спекулации, че е премахнала филъра си за

...
Кайли Дженър предизвика спекулации, че е премахнала филъра си за
Коментари Харесай

Няма да я познаете: Кайли Дженър махна филърите!

Кайли Дженър провокира спекулации, че е премахнала филъра си за устни, откакто бе видяна на фестивала Coachella с много по-малка уста.

25-годишната риалити звезда беше забелязана на музикалния фестивал в Калифорния предишния уикенд, като почитателите бързо означиха, че тя наподобява много друго.

Те разясниха: “Устните ѝ наподобяват много естествени, като че ли виждам остарялото ѝ лице “ и “Устните ѝ наподобяват добре, да се надяваме, че си е дала отмора от филърите “.

Kylie Jenner sparks speculation she's had her lip filler dissolved
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)

Въпреки че Кайли към момента не е коментирала изказванията, тя неотдавна разкри, че това, че е станала майка, я е предиздвикало да се върне към естествената си хубост.

Дженър, която направи положение от компанията си за гримове, има щерка Сторми на пет години и наследник Ейър на 14 месеца от някогашния си Травис Скот.

Преди време Кайли разкри, че нейният метод към хубостта се е трансформирал, откогато е станала майка, казвайки: “Това ме накара да се обичам повече. Сега виждам моите черти в щерка ми и сина ми, само че знаете ли, щерка ми наподобява на мен. Виждам хубостта си в нея и това сигурно ме накара да се обичам повече. ”

 

. ’s fresh spring look

eyes
it's her world matte liquid eyeshadow
topped with match my energy gloss drip
kylash mascara

cheeks
pink me up glow balm
baddie on the block blush

lips
iced latte lip liner
diva high gloss
— Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Тя описа и за решението си да си постави филъри за устни, като призна, че е била сюрпризирана от реакцията на хората. Кайли изясни: “Мисля, че е доста неправилно разбиране за мен, че съм имала толкоз доста интервенции на лицето си и че съм била нерешителен човек, а в действителност не бях! Да, обичам плътните устни и желаех плътни устни, само че до момента в който растях, постоянно бях най-увереният човек в стаята. Имах една единствена неустановеност в устните, тъй че си взех филър за устни и това беше най-хубавото нещо, което съм правила. Не скърбя. Но постоянно съм мислил, че съм сладка. ”

Риалити звездата за първи път си сложи филъри за устни на 17, откакто едно момче отбелязало, че е сюрпризиран, че тя се целува толкоз добре с „ дребните “ си устни.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР