Кайли Дженър наистина е взела правилно решение. Преди два дни

...
Кайли Дженър наистина е взела правилно решение. Преди два дни
Коментари Харесай

Защо името Wolf не е за всеки

Кайли Дженър в действителност е взела вярно решение. Преди два дни тя и половинката ѝ Травис Скот оповестиха със стори в Instagram, че са трансформирали името на новородения си наследник. " Защото Улф в действителност не му пасва ", обясниха родителите.

Преди към месец двойката посрещна своя втори правоприемник и учуди почитателите си с решението да му даде името Wolf Webster. Тогава това даде доста мотиви да се приказва за наследника на Кайли.

И очевидно всичко това в един миг е довело Кайли до мисълта, въпреки всичко да избере друго, по-подходящо име за детето си. Но за момента реалити звездата не разкрива какво е то. Нито пък дали второто му име също ще се промени,пише People.
 Снимка 567755
Източник: Instagram / kyliejenner

А става известно, в същото време, че има много хора, които към този момент " дишат по-спокойно " след решението на Кайли.

Като Wolf Van Halen, да вземем за пример. 31-годишният музикант и наследник на починалия китарист Eddie Van Halen изрази облекчението си с пост в Туитър, в който показа публикация, обвързвана със известието на Кайли и Травис и към който написа многозначното: " Thank F*** ".

Много почитатели дадоха отговор на Wolf с поредност от занимателни мнения и препратки към други известни хора с името Wolf - като американския публицист и ефирен водещ Wolf Blitzer или пък известния началник готвач Wolfgang Puck.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР