Кайли Дженър може и да е млада майка, но това

...
Кайли Дженър може и да е млада майка, но това
Коментари Харесай

Готова ли е Кайли Дженър за още деца

Кайли Дженър може и да е млада майка, само че това надалеч не значи, че се тормози почитателите ѝ да надникват в живота ѝ посредством обществените мрежи. Всъщност в Instagram самата тя постоянно споделя фотоси на децата си, както и такива, на които е дружно с тях.
 Наистина ли Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са новата звездна двойка
Наистина ли Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са новата звездна двойка

Какво породи догатките

Риалити звездата има две деца от някогашния си Травис Скот. Преди пет години се ражда дъщеричката ѝ Сторми, а единствено доскоро повече от година и сина ѝ Еър.

Пред Homme Girls Кайли Дженър споделя, че няма избран брой деца, който желае да има. " Някои дами имат, само че аз в действителност нямам проект. Мисля, че каквото и да се случи, ще е тъй като би трябвало ", добавя тя.

И макар че Кайли е много заета със фамилията, бизнеса си Kylie Cosmetics, както и риалити шоуто, в което взе участие, тя не би желала да промени живота си.

" Наистина е огромна благословия, че съумях да пребивавам и изпитам толкоз доста неща от живота толкоз млада. Имам две деца, на 25 съм. Честно казано, в никакъв случай не съм била по-щастлива. С напредването на възрастта стартирам да правя оценка повече живота си, фамилията си, приятелите си и това, че имам всички тези благоприятни условия.
 Кайли Дженър, Еър, Aire и по какъв начин отвърна на подигравателното видео в TikTok риалити звездата
Когато Кайли Дженър отвърне на удара

Урок по самообладание

Кайли Дженър разкрива още, че майчинството е трансформирало метода, по който тя възприема хубостта. " Накара ме да се обичам повече. Сега виждам чертите си в щерка ми и сина ми, само че знаете ли, щерка ми наподобява на мен. Виждам хубостта си в нея и това сигурно ме накара да се обичам повече. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР