Кайли Дженър е определено една от най-известните и успешни млади

...
Кайли Дженър е определено една от най-известните и успешни млади
Коментари Харесай

Излъгала ли е Кайли Дженър за милиардите си, от "Форбс" реагираха

Кайли Дженър е несъмнено една от най-известните и сполучливи млади дами в света.

Преди време американското списание " Форбс " я разгласи за най-младата милиардерка в света, само че в този момент от списанието лишиха този статут на риалити звездата. Оказва се,  че е дала погрешни данни за финансовото си положение.

През 2019 година, " Форбс " я включи в клуба на огромните богаташи.

Марката на Кайли, учредена през 2015 година, бе одобрявана за феномен, откакто завъртя оборот от 420 милиона $ единствено в границите на 18 месеца. 

Виж още:

Продуктите, които марката предлага се продават като топъл самун, с помощта на голямата известност на Кайли в обществените мрежи, която има милиони почитатели в Инстаграм.

Според нова финансова информация, осъществените доходи през 2018 година, от Дженър са били едвам една трета от това, което е предоставила като данни.

Списанието упреква Кайли и майка ѝ Крис, която също е част от клана Кардашиян-Дженър, че са дали подправени данъчни сведения, с цел да създадат имиджа на компанията по-интересен и надлежно да бъдат вкючени в влиятелния лист.

Виж още:

Според списанието Крис и Кайли провели в продължение на месеца акция, с цел да попадне младата богаташка на корицата на влиятелното издание, само че с цената на всичко, даже да показват данни, които не дават отговор на истината.

Дженър обаче реагира. Тя показа, че от " Форбс "   са разгласило погрешни заявки по неин адрес. Кайли изрично отхвърля да е взела участие в акция за появяването й на корицата на " Форбс ". Въпреки всичко списанието смята, че положението на Кайли Дженър въпреки всичко възлиза на към 900 милиона $.

Виж още:  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР