Кайл Уокър е изправен пред дисциплинарно наказание от клуба си

...
Кайл Уокър е изправен пред дисциплинарно наказание от клуба си
Коментари Харесай

Сити наказва грешника Уокър

Кайл Уокър е изправен пред дисциплинарно наказване от клуба си Манчестър Сити, откакто наруши разпоредбите на английското държавно управление за обществена изолираност, написа „ Скай спортс “.

Защитникът се извини обществено, откакто през предходната седмица е спретнал ваучър с проститутки в дома си, дружно със собствен другар.

„ Искам да употребявам тази опция и да се извиня обществено за изборите, които направих предходната седмица, от които през днешния ден излезе история в таблоид по отношение на персоналния ми живот. Разбирам, че позицията ми на професионален състезател посажда у мен отговорност и образец за подражателство. В тази връзка желая да се извиня на фамилията си, приятелите си, клуба, последователите и обществото за това, че ги разочаровах “, стартира той.

„ Там има герои, които вършат жизненоважната разлика в интерес на обществото и желая да изкажа поддръжката си и да посочи тяхната невероятна всеотдайност и животоспасяваща работа през последната седмица “, продължи Уокър.

„ Моите дейности в тази ситуация са в пряк контрастност на това, което би трябвало да върша по отношение на изолацията. Искам още веднъж да повторя: “Стойте си у дома, стойте в сигурност. “

Клубът излезе с изказване по случая и то гласи следното:

„ Манчестър Сити е наясно с историята в таблоида, касаеща персоналния живот на Кайл Уокър по отношение на нарушаването на изолацията в Обединеното кралство и разпоредбите за обществено разграничаване. Футболистите са световни модели за подражателство и нашият екип и играчи работят в поддръжка на невероятните старания от Националната здравна работа и други основни лица в битката с ковид. Действията на Кайл в тази ситуация непосредствено ги нарушават. Разочаровани сме да чуем за тези изказвания, известието на Кайл и извинението му. Ще проведем вътрешна дисциплинарна процедура в идващите дни “, завърша известието от британския първенец.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР