Кайл Палмери отбеляза два гола в трети пореден мач, а

...
Кайл Палмери отбеляза два гола в трети пореден мач, а
Коментари Харесай

Палмери с дубъл в трети пореден мач, продължи успешния старт на Ню Джърси

Кайл Палмери означи два гола в трети следващ мач, а Ню Джърси реализира цялостен поврат против Сан Хосе и завоюва с 3:2 мача от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Жан-Себастиан Дий вкара втория от два гола в последната третина, а Кийт Кинкайд избави 37 шайби на вратата на Дяволите, които започнаха с три поредни победи за втора поредна година. Джо Павелски и Тимо Майер пък даваха на два пъти задатък за Акулите в последния мач от серия с пет следващи гостувания за тима.

Палмери, който вкара 24 гола предишния сезон, се разписа на добавка 37 секунди след началото на последната третина за 2:2. След като Кинкайд направи решаващо избавяне малко по-късно, Дий също получи късмет да се разпише след избавен удар и го направи за крайното 3:2.
Бен Стрийт и Андрю Колиано вкараха в последната третина, а Райън Милър избави 29 шайби за успеха на Анахайм с 3:2 против Сейнт Луис в различен мач от НХЛ. Якоб Силферберг също се разписа за Патоците, а точни за Блус бяха Александър Стийн и Тайлър Бозак.
Брайън Литъл вкара 2:09 минути преди сирената за победа на Уинипег с 3:1 против Каролина на старта на серия от шест следващи семейства за Джетс. Патрик Лейн откри резултата при започване на третата част, а Кайл Конър се разписа на празна мрежа за крайния резултат.

Резервният вратар Лоран Бросоа спря 42 удара за успеха, допускайки гол единствено против Майкъл Ферланд за 1:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР