Кайл Конър вкара два последователни гола за Уинипег в редовното

...
Кайл Конър вкара два последователни гола за Уинипег в редовното
Коментари Харесай

Уинипег надви Бостън след дузпи, Бъфало спечели гостуването си на Калъмбъс

Кайл Конър вкара два поредни гола за Уинипег в постоянното време, а също по този начин осъществя единствен при дузпите за триумфа на отбора с 4:3 при гостуването на Бостън в мач от постоянния сезон в НХЛ.

Вратарят на Джетс Конър Хелебьок отрази 36 удара в постоянното време и не позволи гол при дузпите, включително спря с майсторско избавяне Брад Маршан при последния изстрел.

Джош Мориси беше другият голмайстор за Джетс, Марк Шийфеле се отличи с две асистенции. Тимът сподели, че може да реагира и се подвигна след провалянето с 1:3 в понеделник във Филаделфия, с цел да не допусне три следващи загуби тази година.

Уинипег е отпред в Централната дивизия на НХЛ с 66 точки, с 2 повече от 2-рия Нешвил. Бостън е на 4-а позиция в Атлантическата дивизия с 60 точки и действителни благоприятни условия да се изкачи даже 2-ри.

Патрис Бержерон наниза два гола аз Брюинс, Дейвид Пастарнак добави гол и пас, а Маршан взе участие в изработването и на трите гола. Ярослав Халак на вратата избави 24 изстрела, включително и в продължението.
Бъфало победи с 5:4 Калъмбъс като посетител и събра 56 точки, заемайки 5-о място в Атлантическата дивизия. Конър Шийри се разписа при започване на третия интервал, с цел да обезпечи триумфа на своите. Шийри и Ивън Родригес са единствените в отбора на Сейбърс, които приключиха мача с гол и асистенция.

Пиер-Люк Дюбоа и Кам Аткинсън пък блеснаха с гол и пас за домакините от щата Охайо, които са 3-и в Столичната дивизия с 59 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР