Кай Уидрингтън от Strictly Come Dancing разказа за живота, откакто

...
Кай Уидрингтън от Strictly Come Dancing разказа за живота, откакто
Коментари Харесай

Кай Уидрингтън от BBC Strictly Come Dancing разкрива гафа на Анджела Рипън, докато вдига капака след напускането

Кай Уидрингтън от Strictly Come Dancing описа за живота, откогато беше отстранен в шоуто на BBC One със популярния танцов сътрудник Анджела Рипън.

28-годишният Кай и 79-годишната Анджела бяха определени от шоуто предишния месец по време на емблематичната седмица на шоуто в Блекпул. Говорейки на Lorraine във вторник, професионалният танцьор Кай се причисли от сътрудника и другарка Надя Бичкова, до момента в който обсъждаха новото си турне дружно, Nadiya & Kai Behind The Magic.

Въпреки това, чатът скоро се намеси във времето на Кай в сериала от 2023 година с Анджела и тяхното прочувствено излизане. Кай сподели за Анджела: „ Разликата във възрастта сред нас е 51 години, само че се усещаме като че ли се познаваме от 50 години и сме като другари. Тя ще ми звъни понякога, както през вчерашния ден, благослови я.

„ Тя инцидентно ми изпрати FaceTime през вчерашния ден, само че не разбра! Знаете, когато хората ви звънят и вие казвате: „ О, не, не желаех да ви адресирам FaceTime! “ Беше много занимателно! " Дуото ще се събере още веднъж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР