Кавър версия на царската превърналата се в крилата фраза на

...
Кавър версия на царската превърналата се в крилата фраза на
Коментари Харесай

Цветанов: Да променим мисленето си, да имаме очи за хубавото, а не за най-малки проблеми

Кавър версия на царската трансформиралата се в крилата фраза на Симеон Сакскобургготски, че българинът би трябвало да си смени чипа, предложи през днешния ден вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов. 

Той приказва на седмата политическа академия на Жени ГЕРБ „ Национално ръководство и сигурност. Политика на европейска съгласуваност в подтекста на присъединението на Западните Балкани “ във Велинград.

Пред дамите от ГЕРБ, Цветанов показа мнението си, че хубавите вести в България остават в сянката на даже най-малките проблеми и акцентира, че е значимо да променим мисленето си и да имаме очи за хубавите неща, които се случват, а те не са малко.

„ Българска социалистическа партия оферират единствено кавги, експанзия, подправени вести, само че не и опция. Това не подхожда на една съпротива “, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ.

Той показа учудването си по какъв начин една партия може да претендира, че е опция в случай, че отсъства от дебатите в Народното събрание, където има опцията да задава своите въпроси и към изпълнителната власт.

„ Българска социалистическа партия имат тежки вътрешнопартийни проблеми. Вече даже се вършат подписки против водача Корнелия Нинова и нейното еднолично ръководство и афинитет към борбата. Стигна се до такава степен, че хората с друго мнение в Българска социалистическа партия да се нарочват като симпатизанти на ГЕРБ “, сподели Цветанов.

По думите му практиката депутати от Българска социалистическа партия да показват „ Визия за България “ в области, от които те не са определени, е странна.

„ На депутатите от Българска социалистическа партия проблемите на локалните хора са им непознати “, посочи той.

Цветанов посочи, че през днешния ден страната е постоянна и това проличава ясно от бюджета за 2019 година

„ В управническата ни стратегия бе заложено в края на мандата през 2021 година Брутният вътрешен продукт да доближи 120 милиарда лева Само за идната година той ще бъде 116 милиарда лева, а упованията са през 2021 година да е 130 милиарда лева Това приказва от една страна за добре работеща стопанска система, а от друга за отлична събираемост на приходите “, означи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе безапелационен, че европейските избори следващата година ще покажат какво ще е бъдещето на Европа.

„ Ние сме част от политическото семейство на ЕНП, тъй като това е партията, която е виновна и прави действителни политики в полза на жителите “, посочи Цветанов.

Той попита за какво Корнелия Нинова към този момент не приказва за кохезионна политика и не приканва да подражаваме на страните от „ Вишеградската четворка “ и обвърза този факт с изнесените данни, че макар по-ниския бюджет на Европейски Съюз за кохезионна политика, България ще получи с 8% повече.

„ Важно е на европейските избори да запазим водещата си позиция и това ще ни помогне за нова победа на локалния избор. След успеха ни през 2015 година българските общини се трансфораха в строителни площадки с помощта на европейската взаимност и положителната екипна работа на локалната власт със законодателната и изпълнителната “, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР