Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер се разпищолиха в

...
Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер се разпищолиха в
Коментари Харесай

Щракнаха Къванч Татлъту да мърсува на яхта в Мармарис

Къванч Татлъту и брачната половинка му Башак Дизер се разпищолиха в морето край Мармарис. Пред очите на стотици курортисти двамата съпрузи се впуснаха в бурна любовна игра и по този начин се разгорещиха, че на моменти приличаха на участници във филми за възрастни, написа ПИК.

Турски папараци снимаха пристрастеността на Къванч и Башак, а по-късно публикуването на фрагментите локалните интернет конгреси безусловно завряха. В постингите си мнозина показаха удивление по какъв начин е допустимо хора с позиция в обществото да се държат като разюздани младежи.

Снимките от лятната почивка на Татлъту фактически заслужават алена точка - предизвестие, че не са подобаващи за малолетни. На някои от фотосите турския Брад Пит облизва с език тялото на половинката си, а на други целува гърдите й, до момента в който ръцете му опипват дупето й.

Най-скандален е фрагментът, на който се вижда по какъв начин красивата дизайнерка е вирнала обратно дупето си и го отърква в превъзбудения член на брачна половинка си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР