Къванч Татлъту бяга от Турция. Но къде ще отиде? Преди дни

...
Къванч Татлъту бяга от Турция. Но къде ще отиде?
Преди дни
Коментари Харесай

Къванч Татлъту бяга от Турция. Но къде ще отиде?

Къванч Татлъту бяга от Турция. Но къде ще отиде?

Преди дни журналистът Мехмет Юстюндаг заяви, че един от най-популярните артисти в Турция е решил да напусне родината си. Татлъту е решил да се реалокира дружно с жена си Башак Дизер и сина им Кърт Ефе. Те отиват в Лондон, а повода е, че и двамата считат, че единствено там Ефе може да получи чудесно обучение.

Феновете на Татлъту обаче не останаха удовлетворени от това пояснение

Според тях образованието на Ефе няма нищо общо с бягството на артиста от Турция. За почитателите повода, е че Татлъту желае да се скрие от любопитните очи. Не е загадка, че почитателите на Къванч са възмутени, че той дълго време криеше лицето на сина си. Още повече, че жена му е подложена на същински тормоз в обществените мрежи.

Във всеки случай Татлъту и Дизер отпътуваха за Лондон през предишния уикенд. Само ден по-късно турският артист отхвърли спекулациите за дефинитивно пренасяне в британската столица:

„ Новината, че бягаме от страната и се местим в Лондон за образованието на детето си, не е вярна. Не, ние не се местим. Моите филми, телевизионни сериали и рекламни планове са тук и аз не преставам да работя тук. Освен това синът ми е единствено на 21 месеца. Не обръщайте внимание на тези вести. Най-добри пожелания. “

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР