Кавалерът на Златната топка Христо Стоичков ще се срещне в

...
Кавалерът на Златната топка Христо Стоичков ще се срещне в
Коментари Харесай

Стоичков представя книгата си в Лондон

Кавалерът на " Златната топка " Христо Стоичков ще се срещне в Лондон със свои почитатели на 1 февруари (петък). В зала " Troxy " от 19 часа голмайсторът на Мондиал'94 ще показа своята публична биография " Христо Стоичков. Историята " и ще раздаде подписи на феновете си. " Христо Стоичков. Историята " е написана в съавторство с Владимир Памуков - притежател на най-ценния приз в българската публицистика " Черноризец Храбър ", който също ще застане пред публиката в Лондон. За положителното въодушевление в залата ще се грижат две от звездите на българския шоу бизнес - Димитър Туджаров-Шкумбата и гласът на " Дарик радио " Иво Райчев. Събитието е проведено от издателство " Софтпрес " и компанията Bulgarian Food UK - Ventex BG.

Билетите за събитието в Лондон на 1 февруари към този момент са в продажба на цени от паунда 40.00 за партера и паунда 20.00 за балкона на зала Troxy. Всеки закупен билет идва със специфичен подарък - книгата " Христо Стоичков. Историята " с подпис, а притежателите на билети за партера ще имат опция за персонална среща с Христо Стоичков. От съображения за сигурност в залата не се позволяват лица под 12 години.

Издателство " Софтпрес " пусна на пазара книгата за живота на най-популярния българин на 25 октомври 2018 година и за по-малко от 100 дни тя бързо покори сърцата на читателите и се класира на второ място в класацията за най-продавани нехудожествени книги на верига книжарници " Хеликон " за 2018 и на трето в цялостната годишна ранглиста на веригата. Книгата беше показана на 5 ноември пред повече от 500 посетители от света на спорта, политиката и публичния живот. Сред тях бяха трима български президенти - Петър Стоянов, Георги Първанов и Росен Плевнелиев, кметът на София Йорданка Фандъкова, ръководителят на БОК Стефка Костадинова, съотборниците на Стоичков от Съединени американски щати '94, Кубрат Пулев и други.

През декември Христо Стоичков донесе в България истинската статуетка на Златната топка, която списание " Франс Футбол " му връчи през 1994 година Тя бе с него в 5 града в страната по време на турнето за показване на биографията, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков. Така с изключение на да вземат подписи от своя идол, почитателите имаха опция и да се снимат за спомен с най-голямото самостоятелно отличие, което български футболист е печелил.

Над 10 000 души посетиха представянията в другите градове, доста от тях чакаха с часове на дълги опашки, с цел да вземат подпис от звездата. В началото на януари на пазара излезе третия тираж на биографията, като общият отпечатан тираж на книгата доближи забележителните 50 000 екземпляра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР