Каузата на проф. Денков може да бъде дългосрочен политически курс

...
Каузата на проф. Денков може да бъде дългосрочен политически курс
Коментари Харесай

Христо Иванов: Каузата на проф. Денков може да бъде дългосрочен политически курс за страната ни

Каузата на проф. Денков може да бъде дълготраен политически курс за страната ни. Това разяснява Христо Иванов. 

Според него на този стадий диалог за различен претендент за министър председател с мандата на Политическа партия не може да има, откакто политическата мощ е номинирала Николай Денков.

" След като той официално бъде утвърден от Политическа партия, ще забележим по какъв начин той си показва сглобяването на своя екип. Аз виждам в тази номинация значимо политическо значение - търсене на диалогичност, на един малко по-различен формат на експертност. Той е човек с ясна политическа идея – образованието и тя може да е идея за дълготраен политически курс на страната. На мен ми харесва, че сътрудниците споделят - тъй като е мъчно ние търсим най-голямото общо кратно ", разяснява Иванов.
" На мен ми е забавно в този момент по какъв начин останалите партии ще кажат – не, не желаеме учен. Той е човек с действителен политически опит и не може да е част от тази просвета на войната, която се наложи в българската политика ", добави той, представен от през днешния ден.бг.

Според него надали в този момент се гледа на министерските постове като на нещо привлекателно.

" Ние ще водим диалог с Денков по какъв начин той си показва неговия екип. Ако ние сключим съглашение с него, ще си поемем отговорността и това е въпрос на носене на отговорност, а не на някакви искания, които имаме за места ", добави Иванов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР