Kaufland стартира великденската си кампания от 1 април, но не

...
Kaufland стартира великденската си кампания от 1 април, но не
Коментари Харесай

До 50% по-изгоден, цветен и вкусен Великден в Kaufland

Kaufland започва великденската си акция от 1 април, само че не на смешка, а с обилие от артикули на атрактивни цени. Лицата на веригата Стоичков и DARA канят клиентите на ритейлъра на отрупана празнична софра с понижения до 50% и преференциални оферти за притежателите на Kaufland Card. Първите промоции за Великден стартират от първия ден на април и не престават до неделя (7 април). Офертите включват, както обичайни храни, по този начин и голям брой други възможности, подобаващи за постни предписания.

Сред офертите „ на сметка “ са цяла кора яйца* - 15 броя, размер L, на цена от 5.95 лева, както и прясно изпечен типичен козунак от витрината на ритейлъра, понижен с 40% за 3,29 лева В хипермаркетите на най-голямата комерсиална верига в България могат да бъдат открити разнообразие от козуначени оферти и сладки изкушения, измежду които тематични за Великден шоколадови фигурки. До 50% стигат пониженията на плодовете и зеленчуците, с които да приготвим празничната салата.

Изборът на понижени мезета е още по-богат, а с изкушаващи отстъпки са и всички рибни оферти на ритейлъра. Клиентите на веригата могат да избират от над 100 усета олио и да спестят до 48% от цената на продукта от 1 април, измежду които слънчогледово, ленено, маслиново и доста други.

 Кауфланд Великден
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР