Kaufland Service - един от водещите оператори на ваучери за

...
Kaufland Service - един от водещите оператори на ваучери за
Коментари Харесай

Kaufland Service стартира издаването на ваучери за храна на електронен носител

Kaufland Service - един от водещите оператори на ваучери за храна, добави към портфолиото от услуги, които предлага на своите клиенти, издаването на ваучери за храна на електронен притежател. Модерното решение под формата на пластика улеснява процеса на потребление на ваучери за храна както за потребителите, по този начин и за работодателите и търговците. Комплексният план е осъществен в съдействие с Национална картова и платежна скица (НКПС), Борика АД и УниКредит Булбанк – издател на картите.

Сред изгодите за клиентите са опцията за пазаруване на хранителни артикули в границите на разполагаемата наличност по ваучера и заплащането с акуратност до стотинка, салдото и остатъчната стойност, които могат да се ревизират в действително време от притежателя на ваучера. Удобството и бързината на безконтактно заплащане на ПОС терминал на каса в комерсиалния обект, в това число и на каса на самообслужване, на виртуален ПОС, и по-голямата сигурност и отбрана с PIN код, са основни преимущества на електронните ваучери. В портала на картовия оператор потребителите имат опция да наблюдават периода на годност, преводите и наличността на своите цифрови ваучери, а като спомагателна отбрана – да блокират картата, в случай че е належащо.

Ваучерите на електронен притежател, регламентирани с Наредба 7, издадена на съображение на Закона за корпоративното подоходно облагане (ЗКПО), са освободени от налози и осигуровки в размер до 200 лева месечно както за работодателя, по този начин и за служителя и могат да се употребяват на POS терминали в  голям брой търговски обекти - част от партньорската мрежа на Kaufland Service в цялата страна. Те са желана обществена продобивка от чиновниците и към този момент доближават до десетки хиляди хора, стимулират ги и усилват покупателната им дарба. Електронните ваучери за храна усъвършенстват процесите на култивиране и администриране при работодателя, като въвеждането им на мястото на ваучерите за храна на книжен притежател ще стане наложително след законоустановения временен интервал, който изтича на 30 юни тази година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР