Kaufland е най-добрият работодател в страната според престижната годишна класация

...
Kaufland е най-добрият работодател в страната според престижната годишна класация
Коментари Харесай

Kaufland е най-добрият работодател в България за трета поредна година

Kaufland е най-хубавият шеф в страната съгласно влиятелната годишна ранглиста Career Show „ Топ 100 най-хубави работодатели в България ”. За трета поредна година водачът в ритейла зае първо място за резултатите си, ориентирани към развиването на своя екип и поддържане на сигурна и постоянна работна среда. С класирането Kaufland затвърди водещата си роля в България в налагане на най-хубавите работодателски практики и превръщането им в пример за българския трудов пазар.

„ Изключително щастливи сме от високата оценка, която получихме за трета поредна година в класацията „ Топ 100 най-хубави работодатели в България “, тъй като това е скъпо самопризнание за тактиката ни на шеф, която стартира с всеобхватната грижа за всеки член на екипа в персонален и професионален проект, минава през подсигуряването на кариерното му развиване, до цялостна задоволеност от работата, поддръжка и обезпечаване на баланс сред персоналния и професионалния живот. Kaufland влага в разнородни начинания и образования, ориентирани към развиване на уменията и професионалната подготовка на екипа на компанията. Потвърждение за дейната ни и непрекъсната грижа за екипа са и получените  оценки от Career Show Awards за последните пет години в основни категории като „ Работодател на година “, ангажиране и нововъведения, работодателска марка “, разяснява Анна Панчева, началник направление „ Човешки запаси “ в Kaufland България.

„ Поздравяваме Kaufland България за класирането в „ Топ 100 най-хубави работодатели в България ”. За нас е чест, че можем да откроим работата на компанията в посока развиване и грижа за чиновниците. Благодарение на водещите награди за най-хубав шеф – Career Show Awards - имаме опцията да забележим годишното развиване и вложение на работодателите в това да бъдат удобна среда за работа и развиване на своите екипи. Радваме се, че за поредна година можем да бъдем витрина на триумфите в бизнес средата у нас. ”, споделя Ованес Ованесян, съосновател на Career Show.

Доказателство за сполучливата работодателска политика на Kaufland България са множеството награди, с които е отличена компанията. В началото на 2024 година тя бе сертифицирана за шеста поредна година с рекорден резултат като Top Employer от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. Kaufland България получи и още един приз „ Работодател на годината “ през 2024 година от b2b Media Employer Branding Awards за цялостната си политика в региона на човешките запаси, както и още две златни оценки в категориите Education innovation и Employer branding event. Едни от последните оценки на компанията – цели 8 компанията завоюва от тазгодишния конкурс Employer of Choice Awards 2024.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на 

За Kaufland България:

е водач в бранша на модерната търговия у нас с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7 500 чиновници. Шест следващи години компанията е сертифицирана като Top Employer от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. От началото на 2022 година досега одобряването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 70 оценки в най-оспорваните категории на значими състезания като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и други. Компанията заслужи и премията Любим интернационален шеф от единствената напълно потребителска ранглиста My Love Marks.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР