Kaufland добавя нов вкус към богатия асортимент на собствената си

...
Kaufland добавя нов вкус към богатия асортимент на собствената си
Коментари Харесай

Нов пикантен вкус лютеница „Брей!“ от Kaufland


Kaufland прибавя нов усет към богатия подбор на личната си марка „ Брей! “ като стартира нова пикантна едросмляна лютеница. Новият усет е с прибавен пикантен червен пипер и се причислява естествено към разнообразието от български артикули на марката. Продуктът съчетава най-хубавото от двата свята - традиция и несравним лют усет.

„ Където и да сме, каквото и да вършим, усетът на лютеницата е един от тези, които постоянно ни връщат у дома “, казва  международната легенда във футбола Христо Стоичков, който не крие желанията си към родните артикули. Kaufland България предлага над 6000 български продукта, а новият усет на лютеницата „ Брей! “ се причислява към 110-те от личната марка на ритейлъра. Те се създават на родна земя и основани за обичайната българска софра.

Новата едросмляна пикантна лютеница „ Брей! “  трансформира обичайният усет на обичаната българска лютеница, притежател на признанието „ Продукт на годината “, в атрактивна пикантна разядка за новия сезон. Богатият подбор на личната марка на ритейлъра включва четири типа лютеници: класическа, с кимион, по тракийски и с новия лют усет. Всички разновидности на лютеницата „ Брей! “ са основани по домашна рецепта и са 100% натурални, а хората припознават като лютеницата на своите баби.

На лютеницата „ Брей! “ е отдаден и на рубриката „ За качеството с Биляна Гавазова “. В него потребителите могат да се върнат въображаемо в детството си и да усетят усета на обичаните си филии с лютеницата на баба. Специален посетител на епизода е Ирена Любомирова, търговец „ Консерви “ в Kaufland България. Тя споделя топ 5 предложенията на марката „ Брей! “ – лютеница едросмляна класическа, лютеница по тракийски, лютеница с кимион, гювеч, миш-маш и най-новото предложение – „ Брей! “ лютеница едросмляна пикантна. Към разнообразието от продукти на личната марка на ритейлъра се включват и два типа сезонни туршии - царска и смесена, както и разнообразни типове люти чушлета, които са измежду най-предпочитаните артикули при консервите.

Изборът на продуктите с марка „ Брей! “ кореспондира напълно с изконните усети на българина, които непроменяемо участват на в кухнята на всеки един. Новият епизод на рубриката „ За качеството с Биляна Гавазова “, отдаден на лютеницата, можете да видите тук.

 

 


За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 900 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна

стопанска система и инфраструктурата по места с вложения от над 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР