Kaufland бе домакин на първата среща на Асоциацията на собствениците

...
Kaufland бе домакин на първата среща на Асоциацията на собствениците
Коментари Харесай

Kaufland бе домакин на първата среща на Асоциацията на собствениците на електромобили в България

Kaufland бе хазаин на първата среща на Асоциацията на притежателите на електрически автомобили в България (), която се състоя на паркинга на комерсиалната верига в Стара Загора. Асоциацията подбра местоположението за най-големия събор на електомобили в България неслучайно. Това е един от градовете, в които комерсиалната верига дава опция на всеки собственик на електрически автомобил да зареди изцяло гратис своето икономично возило на построената за задачата бързозарядна електрическа станция на паркинга на компанията.
„ Противно на всеобщата визия, с електрически автомобил може да се обиколи цяла България. Твърдя го от опит. Миналата година дружно с цялото ми семейство го направихме, като разчитахме на построената от Kaufland инфраструктура от електрозарядни станции в разнообразни градове на страната “, съобщи известният артист Александър Сано, който е също и съучредител на.
 Домейн Менада: „ Брей, какво положително вино се получи! “ Домейн Менада: „ Брей, какво положително вино се получи! “
В средата на 2020 година Kaufland България показа първата си национална лична линия артикули „ Брей! “ и по този начин затвърди сво...
Kaufland поддържа инфраструктурна мрежа от изцяло, налични за всички на територията на редица от паркингите си в цялата страна. Това е част от визията на компанията за съвременна и зелена градска среда с мисъл за околната среда.

По-добра и по-разширена инфраструктура за приложимост на електрически автомобили у нас е и една от главните цели, които АСЕБ си слага, наред със стандартизиране на процедурите за създаване на публични електрозарядни станции в градската среда.
„ Това са едни от най-устойчивите и насърчителни ограничения, които ще подтикват електромобилността у нас. Електромобилите са към момента оригиналност за българската реалност – под 1% са, само че осъзнатостта, че това е по-ефективното и екологично бъдеще на превоза нараства. Да понижим замърсяването на въздуха е един от най-важните цели, които би трябвало да си слагаме като жители и като общество. Щастливи сме, че огромни и одобрени компании като Kaufland споделят същата дълготрайна визия “, добавя Александър Сано.
 Природосъобразната доставка на Kaufland България спести нездравословни излъчвания от близо 400 дизелови автомобила за една година Природосъобразната доставка на Kaufland България спести нездравословни излъчвания от близо 400 дизелови автомобила за една година
Kaufland България развива природосъобразна доставка на свежи артикули в каси за многократна приложимост вместо в еднократни картонени и пл...
Kaufland вкарва тази „ зелена “ процедура като част от дълготрайната си стратегия за енергийна успеваемост. Чрез своите компанията  цели както да щади околната среда, по този начин и да, като даде на притежателите на енергийно ефикасни коли комфорта да зареждат автомобила си, до момента в който пазарят. Станциите могат да зареждат по два електроавтомобила по едно и също време.
До момента Kaufland България е вложила над 470 000 лв. в построяването на. В допълнение компанията влага и в закупуването на електроавтомобили за своя автопарк.
Освен зарядни станции за електрически коли, комерсиалната верига конфигурира в София и първата в България профилирана зарядна станция за колела, мотопеди и тротинетки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР