Kaufland България стартира специална потребителска програма, която дава на клиентите

...
Kaufland България стартира специална потребителска програма, която дава на клиентите
Коментари Харесай

Потребителска програма на Kaufland дава възможност на клиентите да спечелят безплатно пазаруване

Kaufland България започва специфична потребителска стратегия, която дава на клиентите опция да завоюват ваучери за гратис извършване на покупки. До 28 юни 2020 година всеки клиент на комерсиалната верига може да се включи в програмата, като след извършване на покупки в Kaufland на стойност над 25 лв. записва касовата си записка на уеб страницата на Kaufland България.
На случаен принцип комерсиалната верига ще даде 40 ваучера за гратис извършване на покупки до края на 2020 година на стойност 2281,02* лева  300 клиенти пък ще имат опция да завоюват ваучер за извършване на покупки в Kaufland за 1 месец на стойност 380,17* лева Печелившите ще бъдат осведомени по телефон или имейл, а имената им ще бъдат оповестени на уеб страницата на Kaufland в секция Игри и промоции. Всички клиенти на Kaufland, записали касов бон над 25 лева, могат да вземат участие в играта безграничен брой пъти.

Потребителската игра е поредна стъпка от напъните на Kaufland да отговори на упованията и потребностите на своите клиенти. Като водач в бранша за съвременна търговия, съществена цел на Kaufland е да бъде правилен сътрудник на българското семейство даже в условия на рецесия и свито ползване. За да приспособява ценовите си оферти по този начин, че клиентите да продължат да обезпечават на семейството си качествени артикули на положителни цени, Kaufland даде начало на редица акции, една от които е „ Твоята Kaufland цена “.  В рамките на акцията потребителите могат да намерят богат избор от артикули на извънредно атрактивни цени.
Търговската верига предлага разнороден подбор, който надвишава над 20 000 продукта в най-големите обекти на компанията на територията на страната. За да направи обслужването на своите клиенти постоянно удобно и прелестно, Kaufland дава гаранция за безупречна прохлада на предлаганите в асортимента си артикули. Повече за всички обещания на компанията към нейните клиенти можете да откриете тук.

*Наградата " Безплатно извършване на покупки до края на годината " е изчислена на база оповестени от Националния статистически институт данни за разноски на семействата за 2019 година за храна, алкохолни питиета и тютюневи произведения. Наградата " Пазар до края на годината " е изчислена към датата на изтегляне на огромните награди, а точно – 6 месеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР