Kaufland България си партнира с български стопанства от 12 региона

...
Kaufland България си партнира с български стопанства от 12 региона
Коментари Харесай

Ангел Димитров, Бул Фрут: Благодарение на сигурността, която ни дава Kaufland, всяка година увеличаваме не само продукцията, но и културите, които отглеждаме.

Kaufland България си партнира с български стопанства от 12 района в страната, с цел да предлага на клиентите си пресни и качествени плодове и зеленчуци. Миналата година веригата е продала 35 милиона кг локална продукция. През 2020 година в хипермаркети Kaufland към този момент има особено обособени пространства за отгледаното от родните зеленчукопроизводители и веригата е по пътя към задачата си да усили с 30% българските ферми, с които подписва контракти за изкупуване на плодове и зеленчуци.
Една от тях е „ Бул Фрут “ – стопанството на семейство Димитрови в с. Ягодово наоколо до Пловдив. „ Бул Фрут “ отглежда качествени плодове, зеленчуци и билки от 20 години - над 10 от които е сътрудник на Kaufland България. По думите на Ангел Димитров, главния мотор на фамилната плантация, с развиването на партньорството с веригата се е развило и разраснало тяхното стопанство и през днешния ден продукцията им се осъществя напълно в хипермаркети Kaufland. „ Благодарение на сигурността, която ни дава Kaufland, всяка година усилваме освен продукцията, само че и културите, които отглеждаме. Развиваме се, имаме упоритостта още да се разрастваме. В основата на сполучливото ни партньорство е това, че и ние, и Kaufland слагаме преди всичко високото качество и не вършим взаимни отстъпки с него. С схващане един към различен и високо качество вървим напред – това може да е мото на нашата взаимна работа, “ споделя той.
 Kaufland България осъществя нова креативна акция за работодателска марка с самопризнание към чиновниците си Kaufland България осъществя нова креативна акция за работодателска марка с самопризнание към чиновниците си
Kaufland България стартира нова информационна акция за работодателска марка „ Разчитайте на нас “, с която демонстрира приет...
„ Бул Фрут “ е олицетворение на идеала за роден български производител. Фамилия Димитрови са родом от село Ягодово и всички работят в стопанството, което се простира на 250 декара плодородна земя. Можете да видите с изключение на служащите и три генерации Димитрови с тях на полето. Стремежът към най-високо качество ги стимулира да поверяват пръскането на културите и качествения надзор единствено на хора от фамилията. „ Най-доверените хора наблюдават най-важните процеси. Да поверим виновна работа на външен човек би ни коствало скъпо, може да докара до загуби. Използваме единствено био препарати, влагаме в най-хубавото и скъпото на пазара, което да ни подсигурява добра годишна продукция, “ продължава описа си Ангел. Едната му щерка е експерт по биотехнологии и наблюдава продукцията, а другата, с икономическо обучение, е ангажирана с логистиката и административната част.
Освен че постоянно зарежда хипермаркети Kaufland със свежи сезонни плодове и зеленчуци, „ Бул Фрут “ е най-големият доставчик с билки на веригата в България. Осигуряването на билки с високо качество е характерен развой, който изисква огромна отговорност. Има огромно количество брак и продукцията би трябвало да се следи доста точно, по тази причина производството на билки също е активност, в която са ангажирани единствено хора от фамилията.
Историята на стопанството в с. Ягодово е добра илюстрация на устойчивия метод, по който Kaufland България реализира политиката си за предложение на безкомпромисно качество. Политика, която веригата постанова от своя старт в България.
 
 Kaufland България отвори онлайн Kaufland България отвори онлайн
Kaufland България отвори онлайн и към този момент доставя до домовете в София, Пловдив, Варна и Бургас в партньорство с платформата за доставка на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР