Kaufland България ще отделя средства от продажбата на детски играчки

...
Kaufland България ще отделя средства от продажбата на детски играчки
Коментари Харесай

Kaufland дарява 30 ст. от всяка продадена през декември играчка Kidland

Kaufland България ще отделя средства от продажбата на детски играчки от личната си марка Kidland в поддръжка на програмата „ Топъл обяд “ на Българския Червен кръст (БЧК). Компанията ще подари 30 стотинки от всяка продадена играчка Kidland за топъл обяд на възпитаници в неравностойно състояние.

Играчките Kidland са включени в, която Kaufland предлага на своите клиенти до 31 декември. В нея те могат да открият дървени, музикални и плюшени играчки за девойки и момчета, както и пъзели, бебешки играчки, разнородни просветителни игри, коледни украси, светлини и брандирани облекла.

Сред предложенията е и най-търсената детска играчка в Kaufland -детската кухня Kidland. Средства от нейната продажба, както и от продажбата на всички останали играчки от асортимента на Kidland ще бъдат дарени за „ Топъл обяд “ – програмата, посредством която БЧК обезпечава безвъзмездна топла храна за деца в неравностойно състояние – сираци, полусираци, от многодетни фамилии или с трайно безработни родители. За огромен брой деца обезпечения топъл обяд е значима мярка против отпадането от учебно заведение, а Kaufland е обичаен сътрудник на програмата към този момент 13 години.

„ Реализирането на взаимна дарителска самодейност в навечерието на Рождество Христово е естествено продължение на нашето партньорство с БЧК за една от най-устойчивите им стратегии. Радостни сме, че за идните празници даваме опция на нашите клиенти да купят подарък с идея и по този начин да дарят двойно благополучие – за своето дете и за дете в потребност “, сподели Ялчин Джем, търговски шеф на Kaufland България.

„ Признателни и признателни сме за дългогодишната поддръжка и съпричастност, която Kaufland България ни оказва. Компанията е измежду дългогодишните сътрудници на самодейността, която се реализира към този момент 19 следващи години. От началото на взаимното ни съдействие средствата дарени от клиенти на Kaufland по програмата надвишават 460 хиляди лв.. “, разяснява акад. Христо Григоров, ръководител на БЧК.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР