Kaufland България създаде нов онлайн информационен портал „Ние сме семейство“

...
Kaufland България създаде нов онлайн информационен портал „Ние сме семейство“
Коментари Харесай

Kaufland България създава информационна платформа за родители в партньорство с Българската педиатрична асоциация и списание „Здраво дете“


Kaufland България сътвори нов онлайн информативен портал „ Ние сме семейство “ за да подкрепя родителите в грижата за техните деца. Това е поредна стъпка в устрема на компанията да бъде приближен сътрудник на българските фамилии, като предлага както качествени артикули, по този начин и качествено експертно наличие.

Сред функционалностите на платформата е информативен бюлетин „ Ние сме семейство “, който включва публикации, създадени от онлайн платформата „ Здраво дете “ с поддръжката на Българска педиатрична асоциация, към бъдещите и актуалните родители. Съветите обгръщат както интервала на бременността, по този начин и развъждането на детето до 6-годишна възраст. Сред тематиките са хранене и развъждане на детето, информация за предстоящото развиване в другите възрасти в композиция с подобаващи игри, кулинарни предписания и други.

Всеки, записал се в портала „ Ние сме семейство “, получава достъп до бюлетина с експертно наличие, както и до информация за артикули и специфични оферти. Регистрацията е изцяло безвъзмездна, а единственото изискване е потребителите, искащи да се записват, да са бъдещи или сегашни родители на дете до 6-годишна възраст.

Освен достъп до осведомително наличие, записаните родители на новородени вземат участие и в активацията „ Добре пристигнало, слънчице “. Всеки месец на томболен принцип Kaufland България ще избира 100 печеливши измежду записаните в акцията, които ще получават специфичен детски подаръчен сет, включващ персонализирана забрадка за баня с името на бебето, козметични артикули за бебешка и детска грижа bevola, ваучери за отстъпка от личната марка за детски артикули Kuniboo и други изненади.

Като благонадежден сътрудник на българските фамилии Kaufland България предлага богат, резистентен и първокласен подбор от лични марки, основан с мисъл и отговорност към най-малките. Така да вземем за пример, личната козметична марка bevola включва необятен набор от дерматологично тествани бебешки артикули. Компанията към този момент предлага и детски текстил, основан с мисъл и грижа за природата. Собствената марка облекла за най-малките – Kuniboo - е направена от висококачествени материи по строги критерии, като за всеки продукт са употребявани нишки от био памук, сертифициран по стандарта GOTS* и текстил, сертифициран по стандарта Ökotex 100**.

Компанията обогати асортимента си и с съвременна лична линия облекла за деца в учебна възраст – Hip&Hopps. Продуктите са направени от естествени нишки от био памук без замърсители, сертифициран по стандарта GOTS*. Линията е създадена при щадящи околната среда условия и продуктите са тествани в самостоятелни лаборатории и институти.

В края на предходната година Kaufland вкара на пазара и първата си лична марка детски играчки Kidland.

*Стандарт GOTS: Глобалният органически текстилен стандарт включва международно приети наставления, които подсигуряват стабилно произвеждане на текстил – от добива на биологично създадени естествени първични материали, през екологично и обществено отговорно произвеждане, до транспарантното обозначаване.

**Стандарт Ökotex 100: Глобален стандарт за без значение тестване и узаконяване на текстилни артикули, който подсигурява, че всички елементи на продукта дават отговор на условията и критериите, които са сложени: текстил, копчета, етикети, употребявани цветове, конци, ципове.



Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР