Kaufland България продължава модернизацията на своите магазини и днес откри

...
Kaufland България продължава модернизацията на своите магазини и днес откри
Коментари Харесай

Kaufland се налага като One Stop Shopping иноваторът в българския ритейл

Kaufland България продължава модернизацията на своите магазини и през днешния ден откри своя десети реновиран филиал за 2022 година Хипермаркетът в кв. „ Малинова котловина “ отвори порти с напълно изменена визия, която сполучливо превъплъщава новаторската One Stop Shopping идея на компанията. Чрез нея ритейлърът дава на своите клиенти оптимален брой качествени артикули и услуги на едно място, трансформирайки магазините си в търговски центрове. Освен над 21 000 свежи и качествени артикули, реновираните магазини улесняват клиентите, предоставяйки им опция за огромен брой спомагателни услуги на едно място - от аптеки и кафенета, през грижа за здравето до опция за заплащане на битови сметки. Грижата за децата също е значима част от One Stop Shopping концепцията. В непосредствена непосредственост до реновирания магазин в кв. “Малинова котловина ”, Kaufland България построи просветителна детска площадка като подаяние за общината.

„ Обновеният ни магазин в кв. „ Малинова котловина “ имплементира напълно нашата One Stop Shopping идея, която слага клиента в центъра. Многообразието от предлаганите артикули и услуги под един покрив и на един паркинг обезпечава напълно нова атмосфера за извършване на покупки и трансформира Kaufland в мултифункционален търговски център. Това е посоката, в която ще се развиват магазините ни и отсега нататък, тъй като сме надълбоко уверени, че бъдещето на ритейла е в разговора с клиентите ни – ние слушаме, разбираме и откликваме на потребностите, упованията и ползите на нашите клиенти и работим за оптимално тяхно облекчение “, споделя Иван Чернев, основен изпълнителен шеф на Kaufland България.

Към разширения подбор на реновирания си магазин Kaufland Малинова котловина, ритейлърът прибавя и първата по рода си в България микрооранжерия за отглеждани на място подправки. Иновативното оборудване разрешава на клиентите да проследят растежа на подправките в напълно следена 100% екологична среда. Тя дава опция да се разкрие цялостният хранителен капацитет на растенията, свеждайки до най-малко потреблението на естествени запаси – с 95% се понижава потреблението на вода за развъждането на растенията, а поради неналичието на логистични курсове, въглеродните излъчвания също са сведени до най-малко. Достигналите зрялост подправки са подготвени както за директна консумация, по този начин и за следващо разсаждане в саксия ().

Сред останалите усъвършенствания в асортимента, които новият хипермаркет предлага на своите клиенти, са прясно опушени на място меса и риба, печено цяло пиле и прясно изпечен самун с жив мая. Специално място в магазина е предоставено за артикули на стартъп компании.

Детската площадка, построена в кв. “Малинова котловина ” е предопределена за деца от 5 до 12 годишна възраст и е снабдена с голям брой атрактивни уреди, включително

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР