Kaufland България представи с предложения за балансирано хранене. В него

...
Kaufland България представи с предложения за балансирано хранене. В него
Коментари Харесай

Kaufland България със специален онлайн каталог с предложения за балансирано хранене

Kaufland България показа с оферти за уравновесено хранене. В него може да бъде открит част от богатия подбор от качествени био, вегетариански и веган артикули на компанията. Предложенията в каталога са годни до края на февруари в хипермаркетите на Kaufland в цялата страна, където целогодишно клиентите могат да открият качествени оферти за пълноценно и разнообразно меню на атрактивни цени.
Kaufland България приема като своя задача да доставя всеки ден на трапезата на българското семейство качествени храни на налични цени и по този начин да подкрепя потребността от разнообразно и пълноценно хранене. В подтекста на възходящата световна наклонност за консумация на артикули от неживотински генезис и все по-голямата осведоменост и придирчивост на потребителите, които държат да имат достъп до многообразие от нови и висококачествени артикули, веригата продължава да обогатява и усилва асортимента си от такива оферти.  
В него могат да бъдат открити над 20 продукта от личната марка на Kaufland -. Всеки артикул от серията има интернационално приет био документ и европейски щемпел, който удостоверява качеството на веганските и вегетарианските артикули.
Над 80 хранителни биопродукта от личната марка също могат да бъдат открити в Kaufland. Логото на K-Bio подсигурява, че продуктите са от органически генезис – създадени според строгите правила и наредби на Европейски Съюз под непрекъснат надзор от самостоятелни, оторизирани от страната институции - без оцветители, подобрители и изкуствени аромати.
Освен личната марка вегетариански и веган артикули K-take it veggie и линията артикули K-Bio, в онлайн каталога са включени още редица профилирани веган, вегетариански и био продукти, както и артикули без глутен и без лактоза от български и от задгранични производители и снабдители. През последните години богатата профилирана зона с оферти за уравновесено хранене в Kaufland, се радва на висок интерес от страна на клиентите, като компанията продължава да развива своя подбор в подтекста на техните високи упования.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР