Kaufland България получи две отличия на тазгодишното издание на наградите

...
Kaufland България получи две отличия на тазгодишното издание на наградите
Коментари Харесай

Kaufland България с две отличия на Effie 2021

Kaufland България получи две оценки на тазгодишното издание на премиите Effie България, които се присъждат за успеваемост в маркетинг връзките.  Марката Kauflandбеше наградена за акциите K-Take It Veggie и Zoolandia, които са създадени взаимно с креативната организация Noble Graphics. 2021 е четвъртата подред година, в която Kaufland България печели оценки за ефикасна връзка на своите марки и акции, като през 2020 Kaufland сграбчи наградите „ Най-ефективна комерсиална марка “ и „ Най-ефективен рекламодател “. 

Компанията получи сребърно отличие в категория „ Промоции “ (при липса на злато в тази категория) за рекламната акция Zoolandia. Кампанията е с фокус върху известните Tik-Tok провокации с танци и  по натурален метод ги комбинира със своите герои (танцуващи животни, които провокират малчуганите). Кампанията бе разгърната на национално равнище посредством симбиоза сред Tik-Tok платформата и други информационни канали - телевизия, външна реклама и други

Второто отличие е бронзово и се присъжда за акцията K-Take It Veggie в категория „ Стоки “. В нея компанията показва тематиката за веганството и вегетарианството посредством огромна доза самоирония и катурване на клишета с неналожителен и шеговит звук. Благодарение на този метод, акцията сполучливо адресира въпросите и незнайните към тематиката и усилва доста продажбите на продуктите от линията.



„ За следващ път съдействието сред екипа на Kaufland България и нашите дългогодишни креативен сътрудници в лицето на Noble Graphics, получава отличие за своята успеваемост. Радваме се, че всяка година съумяваме да надграждаме нашите триумфи и освен клиентите ни, само че и професионалната общественост правят оценка позитивно работата ни “, разяснява Катерина Ушева, маркетинг шеф на Kaufland България.   

Компанията е и единственият представител на бранша на модерната търговия в класациите на Effie България 2021 за най-ефективен рекламодател, както и за най-ефективна комерсиална марка.

Конкурсът Effie България отличава водещи акции и маркетинг практики във всички информационни канали на българския пазар, които са потвърдили оптималната успеваемост по измерими критерии. Той се провежда от Българската асоциация на информационните организации и се организира за 14-та поредна година. Наградите от тазгодишното му издание са следващото огромно самопризнание за Kaufland и стремежът на компанията да употребява ефикасни и изобретателни решения в своята маркетингова връзка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР