Kaufland България отчита изключително успешен старт на кариерната програма „Управители

...
Kaufland България отчита изключително успешен старт на кариерната програма „Управители
Коментари Харесай

Първи назначения по кариерната програма на Кауфланд „Управители на бъдещето“


Kaufland България регистрира извънредно сполучлив старт на кариерната стратегия „ Управители на бъдещето “, за която компанията получи над 1000 кандидатури. Няколко месеца след началото първите назначения по програмата към този момент са факт. Избраните са Кирил Лудачки и Виктор Мерджанов, които ще преминат огромна обучителна стратегия, която включва действия в разнообразни отдели в офиса на компанията и работа във филиали в страната. Кирил Лудачки стартира кариерния си път в дирекция “Управление на веригата за доставки”, до момента в който Виктор Мерджанов дава старт на професионалната си кариера в дирекция “Търговия и Маркетинг”.

„ Завърших Логистика и превоз в Холандия и въпреки да имах опцията да се развъртвам в чужбина, избрах да се върна в България. Kaufland отговори навръх профила на търсената от мен компания – интернационален мащаб, британски и немски работни езици, работа по специалността. Радвам се, че прекосих сполучливо подробния развой на асортимент. Първите ми усещания от екипа са страхотни. Призовавам всеки, който занапред прави първите си кариерни стъпки, да направи своя опит в „ Управители на бъдещето “, тъй като опциите са неограничени – дълготрайност от една година, разнообразни отдели и дирекции, вътрешни образования и супер екип “, споделя усещанията си Кирил Лудачки.

„ За себе си знам, че желая да се занимавам с търговия и няма по-добро място от Kaufland България, на което да науча процесите в елементи. Когато разбрах, че съм утвърден, самичък избрах дирекцията и не мога да допускам на какви сътрудници попаднах. В екипа, в който съм, мога да се допитам до хора с просторен професионален опит и необикновено отношение. Уча се от най-хубавите и чакам с неспокойствие идващите месеци, в които ще опозная Kaufland България в елементи, до момента в който развъртвам уменията си и натрупвам познания за бизнеса “, споделя Виктор Мерджанов.

Инициативата „ Управители на бъдещето “ е лична огромна и амбициозна стратегия за подготовка на млади фрагменти на Kaufland. В нея студенти в финален курс или абитуриенти минават през едногодишно образование в разнообразни отдели на Kaufland в страната и в чужбина, като се приготвят за експертни или управителни позиции в компанията след завършването на обучителния развой.

В рамките на програмата „ Управители на бъдещето “ участниците получават заплащане в размер, подобаващ на заплащането за позициите, които ще заемат след нейното сполучливо довеждане докрай, както и цялостния пакет обществени придобивки, който компанията обезпечава на всички чиновници. Нови групи „ Управители на бъдещето “ стартират през януари, април, юли и октомври. Участниците минават през голям брой провокации в разнообразни отдели на компанията и под управлението на опитни ментори. За младежите се откриват благоприятни условия да управляват или да вземат участие в разнородни национални и интернационалните планове и да обменят опит с над от 140 хиляди чиновници в Европа.

„ Първото издание на „ Управители на бъдещето “ е извънредно сполучливо и сме доста въодушевени от участниците. Поздравявам Кирил и Виктор за положените старания и демонстрираните умения, с които са минали процеса по асортимент. Нямам подозрение, че ще са необикновено допълнение към свежия екип на Kaufland България и съм сигурен, че ще отговорим на упованията им към нас като шеф. “, показа Иван Чернев, Председател на борда на шефовете на Kaufland България.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР