Kaufland България обяви, че ще разкрие 140 нови работни места

...
Kaufland България обяви, че ще разкрие 140 нови работни места
Коментари Харесай

Водещият ритейлър в България отваря два нови обекта в София и разкрива 140 работни места

Kaufland България разгласи, че ще разкрие 140 нови работни места с отварянето на още два хипермаркета в София. Обектите ще се намират в столичните квартали " Люлин " и " Манастирски ливади " и ще отворят през есента. Това ще са 64-ят и 65-ят филиали на компанията в страната.

За приобщаване на новите членове на екипа от ритейлъра ще употребяват " Програма за въвеждане в работата ", която се основава на три стълба - отношение, информация и образование. Основната й цел е както да показа компанията и нейните бизнес интервенции, история, просвета и придобивки за чиновниците, по този начин и да сътвори възприятие за принадлежност на новите чиновници.

Магазините " Люлин " и " Манастирски ливади " са построени в унисон с политиката на компанията за екологично и енергийно дейно строителство. Като част от нея ритейлърът оборудва своите магазини с редица щадящи околната среда системи. По този метод компанията понижава въглеродния си отпечатък и покачва енергийната си успеваемост.

Kaufland България е един от най-големите работодатели у нас, а след отварянето на двата нови хипермаркета екипът на веригата ще наброява близо 7 000 души. От веригата не престават да залагат на гъвкава работна среда и да дават обществен пакет на своите чиновници, включително в допълнение здравно обезпечаване, спортни карти на преференциални цени, както и месечни ваучери за храна на стойност 200 лв..
 Kaufland преобразува 8 магазина у нас и постанова нов тренд в извършването на покупки
Kaufland преобразува 8 магазина у нас и постанова нов тренд в извършването на покупки

Най-големият български ритейлър трансформира обектите си в търговски центрове

Сред последните придобивки за екипа на компанията са изплащането на 600 лв. за раждане или осиновяване на дете, както и прибавянето на още един спомагателен ден отпуск.

Служителите на Kaufland могат имат право на 22 дни заплатен годишен отпуск, а над 250 са отстъпките за разнообразни артикули и услуги, от които чиновниците на водещият ритейлър у нас могат да се възползват, както и участия в разнородни потребни начинания, спортни събития и CSR интензивности.

През 2022 година компанията е вложила над 7 милиона в придобивки за чиновниците си и повече от 380 000 лв. в редица обучителни стратегии, обхванали над 6400 от чиновниците й в другите структури и отдели.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР