Kaufland България намалява цената на – от 0,88 лв./kWh на

...
Kaufland България намалява цената на – от 0,88 лв./kWh на
Коментари Харесай

Kaufland намалява цената за зареждане на станциите си за електромобили

Kaufland България понижава цената на – от 0,88 лева./kWh на 0,78 лева./kWh. Мярката влиза в действие от през днешния ден и цели да отговори на потребностите на клиентите на веригата, като предлага конкурентни цени на фона на непрестанно увеличаващия се интерес към услугата.

Новата цена е годна за всички точки за бързо зареждане на Kaufland. Тя остава измежду най-ниските в страната. По този метод се резервира и главното обществено предопределение на станциите - да подкрепят електромобилността в България. Заплащането за услугата се реализира посредством мобилното приложение VsichkoTok. Очакванията са, че по-ниската цена на услугата в допълнение ще подтиква прехода към по-чиста околна среда и екологична подвижност.

Ритейлърът непрестанно покачва качеството на предлаганата услуга и подкрепя клиентите си да могат още по-лесно да съчетават зареждането на своите електрически автомобили и извършването на покупки в хипермаркетите на веригата. Kaufland продължава да уголемява мрежата си със станции за зареждане – последните такива се намират в новооткритите магазини на компанията в София - в „ Манастирски ливади “ и в „ Люлин “-3. Така общият брой на бързо зарядните електрическите зарядни станции на Kaufland България, ситуирани на паркингите на хипермаркетите в цялата страна, е към този момент 17.

Най-големият ритейлър на българския пазар стартира да оборудва свои обекти със станции за зареждане на електрически автомобили през февруари 2017 година. Енергията, която се дава посредством тях, е 100% „ зелена “ 1, с което Kaufland България затвърждава водещата си роля на обществено виновна компания.

За Kaufland България:

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,7 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР