Kaufland България изготви специално приложение за регионални продукти към своята

...
Kaufland България изготви специално приложение за регионални продукти към своята
Коментари Харесай

Kaufland България изготви специално приложение за регионални продукти към своята седмична хартиена клиентска брошура

Kaufland България изготви особено приложение за районни артикули към своята седмична хартиена потребителска листовка. Приложението предлага специфични цени за районните артикули и ги показва със фотоси и подробна информация.
Тази седмица на фокус са артикули на производители от и наоколо до София и Пловдив. Затова там потребителската листовка, годна до 31 май в това число, беше публикувана  с приложения за артикули от съответните райони. Сред предложенията за София са млечни и месни артикули, самун, брашно и минерална вода. Изборът от районни артикули в Пловдив е уголемен също с оферти за вино и зеленчуци от локални производители.  
Специалното районно приложение към потребителската листовка е следващата стъпка на компанията за поддръжка на родните производители. Kaufland България си партнира с български производители и снабдители от 26 района на страната и по този начин предлага локална продукция на родни ферми и мандри от съвсем всеки район у нас. С максимален брой производители компанията работи в районите на Пловдив, София, Хасково, Велико Търново, Пазарджик, Ловеч и Сливен.
За лесна ориентировка на потребителя Kaufland България сложи кафяво сърце с текст „ От нашия район “ върху ценовия етикет на всеки районен български артикул, включен в асортимента. Това е допълнение на дългогодишната процедура на веригата да отбелязва всеки продукт с роден генезис и със сърце в цветовете на трибагреника. Регионални артикули клиентите на компанията могат да открият и на профилираните фермерски щандове, които Kaufland развива в партньорство с дребни и междинни български производители и фамилни мандри и ферми

Kaufland България работи стабилно, с цел да усилва каузи на родната продукция в основни за българския консуматор хранителни категории. За млечните артикули в своя подбор, да вземем за пример, компанията работи с производители от 19 български района, като все още 65% % от млечните артикули в хипермаркетите на веригата са българско произвеждане.
За българските салами, които предлага, комерсиалната верига разчита на локални производители от 12 района в страната. Производители от 9 района доставят комерсиалната верига с прясно българско месо, като делът на родната продукция при месото и месните артикули, които веригата предлага, все още е 72%.
За да дава свежи и качествени плодове, Kaufland България си партнира с производители от 10 района и у нас. 12 пък са районите, в които се създават зеленчуците, които компанията предлага. Веригата към този момент обособява особено място на територията на хипермаркетите си, където се предлага продукция на районни зеленчукопроизводители.
За прясна риба и рибни артикули Kaufland България разчита на производители от 8 района у нас. Сред другите артикули, за които компанията разчита на районни производители, са яйцата от шест български района.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР