Катя Панева е новият областен управител на Хасково. Днес правителството

...
Катя Панева е новият областен управител на Хасково. Днес правителството
Коментари Харесай

Официално: Катя Панева е новият областен управител на Хасков...

Катя Панева е новият регионален шеф на Хасково. Днес държавното управление гласоподава назначението й на свое съвещание.

Катя Панева е от Димитровград. Тя беше народен представител от Демократична България от 29 МИР-Хасково в 45-то и 46-то Народно заседание, където беше зам.-председател на Комисия по въпросите на Европейския съюз и член на Комисия по опазване на здравето.

От 2013 година до ноември 2021 година е в Националното управление на Политическа партия " Демократи за мощна България ".

Три мандата е общински консултант в Общински съвет – Димитровград от 2011 година до 2021 година, когато е определена за депутат. Участва в комисиите „ Икономическа политика и бюджет “, „ Здравеопазване и обществени действия “ и „ Европейски стратегии и запазване на околната среда и водите “. Създател и ръководител на Общински фонд „ Ин витро “ към Община Димитровград.

Магистър " Публична администрация, мениджмънт и европейска администрация " от ВСУ “Черноризец Храбър “, Факултет “Международна стопанска система и администрация “ (2013 г.). Бакалавър " Стопанско ръководство " от ПУ “Паисий Хилендарски “, Факултет “Икономически и обществени науки " (2005 г.) През 2017 година се образова в Политическа академия " Атанас Буров ".

От 2003 година Катя Панева работи в областта на фармацията, като притежател и шеф на аптека в Димитровград. Семейна е, майка на три деца, дъщери на 21 година, 15 година и 4г. Владее британски език.

„ Благодаря за гласуваното ми от Министерски съвет доверие. Като регионален шеф на Хасково, ще работя отговорно, почтено и честно в полза на жителите от региона и в границите на дадените ми от закона пълномощия “, разяснява Панева.

Сред целите й са да промени стила на работа в регионалната администрация, която да бъде по-отворена за жителите, общините и институциите в района, както и дейни контакти с народните представители от региона за решение на проблемите в района.

„ Още в първите ми работни дни ще проведа срещи и с кметовете на общините от област Хасково, с ръководителите на институциите и регионалните комисии, с цел да набележим взаимно незабавните цели за смяна и по най-бързия метод да стартираме да работим за решение на най-неотложните проблеми “, разяснява още новият регионален шеф.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР