Катя от легендарния дует „Ритон“ след месец ще чукне 64

...
Катя от легендарния дует „Ритон“ след месец ще чукне 64
Коментари Харесай

 Катя от „Ритон“ младее с изворна вода 



Катя от именития дует „ Ритон “ след месец ще чукне 64 години, само че наподобява с най-малко 15 по-млада, безапелационни са всичките ѝ близки хора и фенове. Певицата от години е пример за копринена кожа, на която завиждат редица нейни колежки от естрадната сцена, на които им се постанова са прибягват до услугите на пластичните хирурзи, с цел да бъдат по този начин свежи.


Половинката на Здравко е безапелационна, че няма никакви изкуствени усъвършенствания по себе си, а външния си тип дължи напълно на волята си и прецизните си привички. Започнала да поставя особени грижи за лицето си, откакто преди години на един от фестивалите „ Златният Орфей “ си закупила изящен крем от чужбина. Не погледнала периода му на валидност и почнала да се маже с него като невидяла. След време получила противоположен резултат – серия от кожни проблеми, тъкмо тъй като продуктът бил с изминал период и ѝ повлиял ужасно зле. Катя придобила пигментни петна по цялото си лице, които се трансформирали в неин нечовечен комплекс. Борила се с тях с години и открила, че най-работещият способ за изглаждането на кожата са постоянните маски и правенето на пилинги относително постоянно. От маските най-любима ѝ била тази с черен хайвер, която обаче не е налична за всеки.

Ритонката споделя, че в основата на опънатата ѝ като на госпожица кожа е и вярната хидратация. Изпълнителката на „ Джалма “ се старае да пие колкото се може повече вода, само че само и единствено изворна. Тя не предлага нито чешмяната, нито минералната. Газираното също би трябвало да бъде табу за всяка дама, която желае хубава кожа, безапелационна е Катя. От алкохолните питиета признава, че от време на време си разрешава само чаша бяло вино.


Според естрадната дива извънредно значимо е и да пречистваме организма си, с цел да освежаваме от време на време кожата си. Все отново тя е най-големият орган в нашето тяло и е изложена непрестанно на опасности и нездравословни въздействия. За задачата Катя от десетилетия прави едно и също всеки месец – наложително съблюдава два разтоварващи дни, в които претърпява единствено на течности. Те обаче не са инцидентно определени, а съответстват с етапите на Луната – по-точно пълнолунието и новолунието. Retro bg




Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР