Катя от „Ритон“ е махнала едно 20 кила от себе

...
Катя от „Ритон“ е махнала едно 20 кила от себе
Коментари Харесай

Катя от „Ритон“ шокира: Появи се буквално измършавяла!

Катя от „Ритон“ е махнала едно 20 кила от себе си!
Буквално измършавяла, несъмнено с 20 кила по-малко, се появи тези дни Катя от „Ритон“. Тя и Здравко Желязков посетиха откриването на изложбата на остарелия си другар Драго Чая, на която той сподели остарели циркови плакати от преди доста години.
 Катя от Ритон
Катя от „Ритон“ в никакъв случай не е била по-слаба

Погледите обаче за дълго останаха вперени точно в ритонката Катя Михайлова, която в никакъв случай преди не е била толкоз слаба. Втален се оказа и Здравко, само че пред нея не можеше да се класира. Гостите на събитието се запитаха дали Катя е отслабнала с диета или хирургична намеса, само че се надяваха да е здрава и това да не се дължи на някакъв вътрешен проблем.

Все отново и двамата със Здравко са на години, само че знаем, че са фанатици по здравословен живот и сигурно се пазят. А и Катя е прословута със своите безконечни режими за хубост и вталяване, на които се подлага от памтивека. Като нищо някой от тях е проработил.

„Катето обаче би трябвало да се замисли за приказката на Моника Белучи, която споделя, че след избрана възраст всяка жена би трябвало да избира сред лицето и дупето. Ако желае малко дупе, ще би трябвало да си носи бръчките и спихналата кожа“, разясниха присъстващи.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР