Катя Лерца, която уби полицай край парк Лаута с джипа

...
Катя Лерца, която уби полицай край парк Лаута с джипа
Коментари Харесай

Катя Лерца, която уби полицай в Пловдив, не иска в затвора

Катя Лерца, която умъртви служител на реда край парк Лаута с джипа си, още веднъж ще застане пред съда тази седмица. В четвъртък пловдивчанката ще изиска от апелативните магистрати да понижат присъдата й от две години и четири месеца, постановена от Окръжен съд – Пловдив при започване на януари тази година, оповестява уеб сайтът „ Трафик нюз “.

По време на съвещанието магистратите взеха решение да я лишат от правото да ръководи автомобил четири години.

Семейството пък на умрелия Палзов, ще упорстват за по-строго наказване.

На 13 май 2017 година Лерца прегази със 100 км/час служителят на реда Делян Палазов. Минути преди нещастието служителят на реда е спрял за инспекция товарен камион. Излизайки на платното, той е видял движещия се с огромна скорост джип "КИА Спортидж " и е вдигнал палка да го спре.

Джипът, зад кормилото на който е била 40-годишната Лерца, блъснал катаджията. Той се преметнал през предницата, чупейки обзорното стъкло и паднал. Автомобилът спрял след 70-80 метра. Служителят почина на място. 36-годишният служител на реда има брачна половинка и две деца - щерка на 14 година и по-малък наследник на 6.

Само месец откакто прегази катаджията Делян Палазов край парк Лаута, Лерца беше хваната да кара без брошура. През юни тя бе спряна от пътни служители на реда в региона на Бетонния мост в пловдивския регион „ Южен”. Жената е управлявала сиво спортно Пежо, само че без брошура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР