Катя Кънчева, ФейсбукСъвсем очаквано, още на първия час от трагедията,

...
Катя Кънчева, ФейсбукСъвсем очаквано, още на първия час от трагедията,
Коментари Харесай

Още на първия час от трагедията, Илиян Василев е започнал с внушенията, че Милен Цветков е убит по поръчка

Катя Кънчева, Facebook

Съвсем предстоящо, още на първия час от нещастието, Илиян Василев е почнал с внушенията, че Милен Цветков е погубен по поръчка на властта/Щаба/ББ. Сега си представете по какъв начин последните наемат за камикадзе презадоволения наследник на богата и известна дама, изпълнителна директорка на Винпром „ Карнобат “... Това се разнася към този момент и в русофилските групи, а там с присъщата си първичност, хората напряко са уверени, че по този начин е станало.

“Убийство маскирано като случай? Стар способ. ” – написа Василев и демонстрира фотография на Милен, посредством която починалият е изразил противоречие с носенето на маски.

В различен пост: “Няма да скрия, че ме предизвестиха от властта, че сме на мушка. Не желая да злоупотребявам по-нататък, единствено обръщам внимание. ”

В идващ: “Започнаха да убиват публицисти, нямате/нямаме друга отбрана с изключение на да се разкрие цялата история. В живота всичко е допустимо, само че джигит да удари спряла кола на алено, няма по какъв начин да мине за непредумишлено ликвидиране. То си е екзекуция. Ако е преднамерено, то е разумно да се допусна че е поръчково. И тук стартират сложните въпроси и още по-трудните отговори. ” – продължава той.

Едва ли е параноидна неуравновесеност горното, по-скоро тук се касае за грозни ченгеджийско-пропагандни трикове за разпространяване на избрани внушения, на правилото на Българска социалистическа партия, ГРУ/КГБ и телефонните измамници: за-който-се-върже.

Болно и долно е да се гавриш по този начин с паметта на човек, за който твърдиш, че почиташ и уважаваш! Малко благосклонност към околните му...

Направиха го с паметта на Виктория Маринова, макар молбите на фамилията й да не спекулират със гибелта на й. Използваха случая да очернят страната ни посредством хибридния Биволъ, който подаде подправената вест на Прозрачност без граници. Сега явно и с паметта на Милен Цветков няма да се посвенят да го създадат. Всичко в името на това да навредим на властта и страната. Терористите от Българска комунистическа партия са водени от същите претекстове, взривявайки купола църквата Света Неделя.

Омерзително е. Много. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР