Катя Джоунс е категорична любимка от Strictly, но се казва,

...
Катя Джоунс е категорична любимка от Strictly, но се казва,
Коментари Харесай

„Ревнива вражда“ на звездата от BBC DIY SOS Катя Джоунс с другата си любимка от Strictly Come Dancing

Катя Джоунс е безапелационна фаворитка от Strictly, само че се споделя, че ревнува от вниманието, което различен танцьор получава.

34-годишният съветски танцьор е една от звездите на Strictly Come Dancing, включени в особено предаване на DIY SOS като водещ Ник Ноулс и неговият екип се заеха да трансформират учебно заведение за театрални изкуства в Уолсенд, Северен Тайнсайд.

The Към 34-годишната в шоуто довечера се причисляват сътрудниците й професионални танцьори Нанси Ксу, Грациано Ди Прима и Люба Муштук, само че в миналото се сподели, че тя е въвлечена в подмолна „ омраза “ с различен от блестящите експерти.

По време на турне на сцена онлайн през 2022 година се сподели, че Катя е раздразнена от вниманието, което Надя Бичкова получава, откакто тя публично разгласи романа си с различен експерт в танците, Кай Уидрингтън.

Украинката Надия се сближи с Кай, откакто се раздели с бащата на щерка си, словенския футболист Матия Скаработ, който живее в чужбина. Всички погледи бяха ориентирани към нов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР