Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две капки

...
Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две капки
Коментари Харесай

Къци Вапцаров остави всички без думи като Майли Сайръс в Капките

Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в „ Като две капки вода “ – All Stars, сезон 9. „ Чувствам, че към този момент загрях за шоуто! “, съобщи Къци, който надскочи всички упования със своето осъществяване като провокативната Майли Сайръс.
 Къци Вапцаров остави всички без думи като Майли Сайръс в

Нови провокации и впечатляващи женски облици заредиха третата вечер на имитациите в „ Като две капки вода “.

„ След 5 години през миналата вечер приключихме фотосите на „ Откраднат живот “. Няма по-добро отпразнуване от това да бъда през днешния ден в „ Като две капки вода “, показа Марта Вачкова, която беше специфичен посетител в журито.

За първи път в шоуто участник се преобрази в цели три звезди. Това бе Михаела Маринова. Певицата сплоти триото на Ариана Гранде, Джеси Джей и Ники Минаж с шеметно осъществяване, което получи и реверанс от страна на Фънки.

„ Едно е да харесваш Hot Chocolate, а друго е да ги имитираш. Моят фалцет е много друг от дрезвгавината на Ерол Браун. Малките елементи са огромното предизвикателство тази седмица “, показа Рафи, който сподели танц и равнище в облика на диско легендата.

Малко по-късно феновете бяха пренесени с туист и темп в 60-те. Чъби Чъкър беше мотивът Фики и „ Фънки Мънкис “ да се впуснат в режисура с хореография и доста въодушевление.

С рокля от представлението „ Маркиз Дьо Сад “ се яви Софи Маринова, която пък показа, че се усеща като същинска принцеса в ролята на Нети.
 Къци Вапцаров остави всички без думи като Майли Сайръс в

В едни отминали времена ни върна Милица Гладнишка, която влезе в облика на Гюрга Пинджурова. „ Селският живот, свободата – песента пресъздава цялата тази атмосфера. Надявам се и феновете да я почувстват “, показа певицата.
 Къци Вапцаров остави всички без думи като Майли Сайръс в

„ Най-доброто показване от началото на сезона “ беше безапелационната оценка на журито за Азис, който влезе в ролята на член от бандата New Kids On The Block.

Появата на Поли Генова в облика на DARA провокира спор в журито, което даде разнообразни оценки на осъществяването.

Следващата седмица Поли Генова ще бъде Майкъл Джексън, а Рафи ще влезе в дълбоките води на музиката с песен на Андреа Бочели.
Азис ще влезе в облика на Мариус Куркински, А Софи Маринова още веднъж ще запее на британски поради Стинг.

Фики ще се изправи пред нов женски облик и хореография, за имитацията на Бионсе, а Михаела Маринова ще тества африканските ритми с Master KG. Милица Гладнишка ще се преобрази в изкусителната Никол Шерцингер, а Къци ще се приближи до творчеството на Аспарух Лешников.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР