Къци Вапцаров се уреди с предаване Къци Вапцаров се завръща на

...
Къци Вапцаров се уреди с предаване
Къци Вапцаров се завръща на
Коментари Харесай

Къци Вапцаров се завръща на екран с култово шоу

Къци Вапцаров се уреди с предаване
Къци Вапцаров се завръща на екран. Легендарният тв водещ ще води обичаното на редица генерации предаване „Риск печели, риск губи“. Това разгласи самият Къци.

„Добре стартира седмицата! Вярно е. Не е неистина. Връщам се на екран. Няма за какво да лъжа“, изясни Вапцаров. Шоуто, което е емблематично за доста българи, родени след 1990-та година, стартира новия си живот през март. То ще се излъчва в ефира на новата телевизия Bulgaria One. Предаването ще се излъчва всеки работен ден, издават от медията.

А дали в него ще има красиви девойки, които ще държат картите на шанса, от продукцията към момента не издават. Каналът започва напълно неотдавна. Все още не е задоволително известен и доста оператори не го оферират. Къци обаче е убеден, че „Риск печели, риск губи“ ще събере висок рейтинг, написа „България днес“.

„Би Ти Ви го чуха с „Риск печели“, като стартирахме там. То и Българска национална телевизия преди време я съживихме с „Невада“, „Риск печели“ и „Къци Вапцаров шоу“, разкрива Вапцаров в типичния си жанр. Дълго време той не съумя да се уреди с предаване в малкия екран. Къци предлага разнообразни тв формати на родните медии, само че без триумф.

Шоуто стартира през 1995-та година. Снимани са повече от 2500 излъчвания. Излъчва се в продължение на 11 години. Стартира в ефира на Българска национална телевизия. В началото на новия век се мести в Би Ти Ви. Пет години по-късно е свалено от ефира.
 Къци Вапцаров се завръща на екран с паметно шоу от предишното сн. Facebook
Къци Вапцаров се завръща на екран с паметно шоу от предишното сн. Фейсбук
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР